POGLEDAJTE

PUNE 3 DECENIJE SU U SKLADNOM BRAKU: Malo ko zna da je ONA supruga Buleta Goncića! (FOTO)

Upoznali su se u ranoj mladosti, već 30 godina uživaju u ljubavi, a imaju dve ćerke

Star look
12:55h Autor:
PUNE 3 DECENIJE SU U SKLADNOM BRAKU: Malo ko zna da je ONA supruga Buleta Goncića! (FOTO)
Foto: ATAImages

Glumac Svetislav Bule Goncić sa suprugom Gordanom je u braku već 32 godine, a kako je jednom prilikom otkrio upoznali su se u ranoj mladosti.

Gordana je po profesiji dramaturg i trenutno se nalazi na čelu Kulturnog centra Beograda, a poznato je da je dugo radila u "Ateljeu 212".

Takođe, Buletovu suprugu smo često imali prilike da gledamo u televizijskim prilozima u kojima je govorila o temama u oblasti svoje provesije.

Gordana i Bule imaju dve ćerke Isidoru i Aleksandru na koje su veoma ponosni i o kojima glumac rado govori u svojim intervjuima.

Gordana Goncić
foto: Printscreen Youtube / Novo jutro

"Zajedno smo već 37 godina, od toga 32 u braku. Čoveče! Da ne poveruješ, a kao da je juče bilo. Nemam pojma kako je sve počelo, kao i svi muškarci, uostalom. Za razliku od nje, koja sve detalje i datume pamti. Srećan sam što smo se i profesionalno i biološki ostvarili. Što imamo lepu porodicu i što smo tako vezani. Porodica je moja velika podrška. Zbog dece, sve što radim ima smisla. Uvek sam govorio da roditelji ne treba da vaspitavaju svoju decu, već samo treba da budu dobri. Jer deca imitiraju roditelje. Mi smo našim ćerkama, u okviru naših mogućnosti, pružili pre svega ljubav, slobodu izbora i podržavali smo ih na njihovom putu", rekao je jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs