ŽIVOT SELI FILD

OČUH JE ZLOSTAVLJAO, PREŽIVELA AVIONSKU NESREĆU, ZAVELA BERTA REJNOLDSA: Voleli smo se, ali ja sam bio kreten! (FOTO)

Seli Fild je neprežaljena ljubav Berta Rejnoldsa, a ova holivudska glumica pojavila se u brojnim serijama i filmova tokom impresivne karijere.

Vip priča
Autor:
OČUH JE ZLOSTAVLJAO, PREŽIVELA AVIONSKU NESREĆU, ZAVELA BERTA REJNOLDSA: Voleli smo se, ali ja sam bio kreten! (FOTO)
Seli Fild i Bert Rejnolds, Foto: Profimedia

Američka glumica i rediteljka Seli Fild tokom svoje bogate karijere je osvojila dva Oskara, dva Zlatna globusa ali brojne druge nagrade, a svet je najviše pamti po ulozi majke Foresta Gampa.

Seli, koja ovih dana slavi 75. rođendan, karijeru je započela u televizijskim serijama i vesternima, a svet ju je otkrio nakon što je pokorila sve ulogom u televizijskom filmu "Sybil" 1976. godine. 70-ih i 80-ih godina je ostvarila svoje najbolje uloge, a osim u "Forrest Gumpu", pojavila se i u "Čeličnim magnolijama".

SA 14 GODINA OBOLELA OD DEPRESIJE, SREĆU PRONAŠLA PORED ROKERA: Životna priča žene o kojoj priča ceo svet! (FOTO)

Seli Fild
foto: Profimedia

90-ih godina se nakon brojnih filmskih uloga vratila svojoj prvoj ljubavi, serijama, a za ulogu u seriji "Hitna služba", dobila je nagradu Emi za najbolju gostujuću ulogu. Godine 2014. dobila je i svoju zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

Slavna glumica odrasla je u Pasadeni, a nakon što su se njeni roditelji rastali, majka joj se udala za Džoka Mahonija. Pre nekoliko godina Seli je u memoarima napisala kako ju je očuh seksualno zlostavljao celo detinjstvo. Za glumu se počela da se zanima veoma rano, a njenu karijeru podržavala je i njena majka.

PROSLAVILA SE U PETOJ DECENIJI I TO TAKO ŠTO NIJE POŠTOVALA PRAVILA: Životna priča i uspeh Vere Veng! (FOTO)

Seli Fild
foto: Profimedia

Fild je vodila i zanimljiv privatni život. Za Stivena Krejga udala se 1968. godine, ali njihov brak je potrajao do 1973. Zajedno su dobili dva sina, Pitera i Elija, a obojica se danas bave sličnim poslovima kao i njihova majka.

Njena najpoznatija veza bila je ona s holivudskom ikonom Bertom Rejnoldsom, u kojeg se zaljubila tokom snimanja zajedničkih filmova. Četiri puta su se zajedno pojavili na velikom platnu, a zabavljali su se dve godine.

ŽIVOTNA PRIČA NAJDŽELE LOSON: Prerano sahranila majku, sestru i voljenog muža, brak sa milijarderom je dotukao! (FOTO)

Seli Fild
foto: Profimedia

Rejnolds je kasnije govorio kako je nikada nije preboleo. "Voleli smo se najviše na svetu, ali ja sam bio kreten i sve uništio. Dve decenije nismo razgovarali, iako sam ja svaki dan razmišljao o njoj. Nisam je nikada prežalio", iskreno je priznao glumac u jednom intervjuu. Seli je pak jednom prilikom izjavila kako je "Bert bio važan, ali ne i presudan deo njenog života i kako je imao jako težak karakter".

1 / 4 Foto: Profimedia

Za drugog supruga, Alana Gresmana udala se 1984. godine. U braku koji je potrajao deset godina dobili su sina Sema.

NJENA ŽIVOTNA PRIČA SLAMA SRCE: Sudbina koja je zadesila majku Anđeline Džoli jezivija je od horor filma! (FOTO)

Seli Fild
foto: Profimedia

Slavna glumica je 1988. godine bila u avionskoj nesreći sa tri člana svoje porodice, ali srećom sve je prošlo dobro. Bila je u gostima kod medijskog mogula Merva Grifina u Koloradu, a avion kojim su poletili bio je pokvaren pa je prilikom uzletanja pao na parkirani avion. Svi su se izvukli s manjim povredama.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs