IMALA JE SVE OSIM SREĆE

NJENA ŽIVOTNA PRIČA SLAMA SRCE: Sudbina koja je zadesila majku Anđeline Džoli jezivija je od horor filma! (FOTO)

Bila je beskrajno lepa i talentovana, muž je besomučno varao, tešku bolest nije uspela da pobedi

Vip priča
Autor:
NJENA ŽIVOTNA PRIČA SLAMA SRCE: Sudbina koja je zadesila majku Anđeline Džoli jezivija je od horor filma! (FOTO)
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli važi za jednu od najlepših žena sveta, a malo ko zna da je njena majka Maršelin Bertran takođe lepotica.

Njena majka je bila glumica, koja bi danas, da je živa, imala 71. godinu. Anđelina je pored talenta za glumu, od majke nasledila i lepotu.

Brojni su korisnici koji ističu da Anđelina neverovatno liči na nju, dok ima i onih koji kažu da je Maršelin bila i lepša od svoje ćerke.

Muž je besomučno varao, teška bolest savldala

Odrasla je u skladnoj porodici i činilo se da će imati svršen život. Bila je nestvarno lepa, ali i podjednako talentovana. Od malih nogu je počela da se bavi glumom i znala je da će to biti njen životni poziv.

Iako su je odmah zapazili lovci na talente i predvideli joj uspešnu karijeru, ona je ipak na samom početku odustala od svojih snova kako bi se posvetila porodici.

Sa svega 20 godina udala se Džona Vojta, 12. decembra 1971. godine. Ni početak braka joj nije doneo sreću, kao ni kasnije godine, a imala je i dva pobačaja koja je teško psihički podnela.

Nakon nekoliko ponovnih pokušaja, stigle su lepe vesti. Glumica je ostala u drugom stanju. Na svet je prvo došao Džejms Hejven, a dve godine kasnije i Anđelina Džoli.

ČOVEK SA NAJTUŽNIJIM OČIMA, SEBE JE ZVAO ROĐENIM BAKSUZOM: Tragedija iz detinjstva Burdušu obeležila ceo život!

Maršelin Bertran
foto: Profimedia

Shvatila je da je veoma teško uskladiti filmsku karijeru i brigu o maloj deci, pa je odlučila da se potpuno posveti porodici.

Uprkos njenoj lepoti i posvećenosti porodici, u braku joj nisu cvetale ruže.

Maršelin i Vojt su se rastali 1976, a zvanično razveli 1980. godine, i to zbog Vojtovih brojnih prevara. Otkrila je da ju je on varao sa kim je stizao, pa je podnela zahtev za razvod braka.

6 INTRIGANTNIH DETALJA O MELANIJI TRAMP, KOJE JAVNOST NIJE ZNALA: Zašto ju je Tajna služba prozvala Zlatokosa?

Nakon zvanične rastave od Vojta, uplovila je u vezu sa Biliom Dejom. Zajedno su živeli 11 godina, ali nisu se venčali. Živeli su zajendo sve dok ih smrt nije rastavila.

Pred kraj života Bertran nije govorila o svojoj privatnosti i nije davala intervjue. Borila se sa rakom jajnika i rakom dojke skoro osam godina. Umrla je 2007. godine. Kako su i Maršelinina majka i sestra umrle od raka, Anđelina je govorila o svojoj majci da je pretpostavljala da će se i njoj desiti slično.

ZBOG IZGLEDA JE GODINAMA PONIŽAVALI, DANAS ZARAĐUJE MILIONE I ŽIVI SVOJ SAN: Neverovatna sudbina najbogatije plavuše!

"Moja baka je umrla takođe mlada, pa je moja majka uvek mislila da će se to desiti i njoj", otkrila je glumica.

U vreme kada je umrla njena majka, Anđelina je imala troje dece. 2008. godine Anđelina i Bred Pit dobijaju ćerku Vivijen Maršelin Džoli Pit, koja dobija ime po svojoj pokojnoj baki.

TEŠKA BOLEST RAZDVOJILA IM KREVETE, NE I SRCA: Sa njim je ostala do poslednjeg daha, sa njegovom decom završila na sudu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs