sve otkrila

VERICA RAKOČEVIĆ: Izdržavam Veljka! Tragedija društva je da čovek s takvim potencijalom ima platu od 35.000 dinara!

Brak Verice Rakočević već osam godina intrigira javnost, a sve zbog toga što je poznata kreatorka na ludi kamen po treći put stala sa 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem.

Celebrities
Autor:
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Brak mdone dizajnerke Verice Rakočević i njenog muža Veljka Kuzmančevića stalno je na meti medija, a delimično je i sama svojim izjavama zaslužna za to.

Umela je Verica da napravi pravu buru u javnosti komentarima na račun zarade svog muža, a u jednom intervjuu za Story priznala je da svog muža izdržava i više od njega doprinosi kućnom budžetu.

- Istina je, izdržavam ga. To je činjenica, ako je to nekom bitno. Mislim da je mnogo veća tragedija ovog društva to što čovek s takvim potencijalom radi za platu od 35 hiljada dinara i nema mogućnost da pokaže koliko zna i ume. Ne znam kako druge žene gledaju na finansije, ali za mene je normalno da su u braku zarade partnera zajedničke, te nas dvoje imamo istu kasu. Tako sam vaspitavana i tako živim. Neki kažu da je Veljko sa mnom zbog para, ali ja sam sigurna da će on jednoga dana napraviti veliku karijeru i da me ni tada neće ostaviti - rekla je Verica, koja se nedavno prijateljima pohvalila da se njene prognoze na račun suprugove karijere lagano obistinjuju te da već sada, na osnovu onoga što zaradi on nju može da izdržava.

Verica Rakočević
foto: Kurir / Vladimir Sporčić

Naime, Veljko je nakratko usporio sa komponovanjem i posvetio se slikarstvu, a za njegov talenat u tom domenu pročulo se i u svetu.

Par umetničkih radova poslao je u Ameriku, a uveliko priprema i novu sliku, koja će uvećati njegov i Veričin zajednički bankovni račun.

Brak Verice Rakočević sve je stabilniji i bolji, a skladni supružnici ne kriju da im ne smeta povremena razdvojenost kada dizajnerka otputuje u Njujork kod ćerke Milene. Baš naprotiv, razdaljina doprinosi njihovom odnosu i čini ga uzbudljivim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...