LJUBAV KOJA TRAJE VEĆ 25 GODINA

AKO BUDEŠ PAMETNA, OVDE ĆE RASTI TVOJA DECA: Ovako je Dragan Bjelogrlić osvojio ženu svog života! (FOTO)

Pošto su zajedno prošli velike uspehe i izazove, Maja i Dragan Bjelogrlić dali su podršku sinu Alekseju koji je, iako još student, imao prvu veliku premijeru u pozorištu u kome je uvek nastupala srpska glumačka reprezentacija

Vip priča
Autor:
AKO BUDEŠ PAMETNA, OVDE ĆE RASTI TVOJA DECA: Ovako je Dragan Bjelogrlić osvojio ženu svog života! (FOTO)
Maja i Dragan Bjelogrlić, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Kad je pre petnaestak godina u jednom od retkih intervjua u kom je govorio i na teme iz privatnog života otkrio kako je suprugu Maju posle samo dve nedelje poznanstva odveo pred porodičnu kuću u banatskom selu Baranda, Dragan Bjelogrlić je znao da će njihova ljubavna priča trajati zauvek. I nije se prevario. Pošto su u februaru putovanjem u Majami obeležili dvadeset petu godišnjicu braka, glumački veteran i reditelj koji obećava i njegova supruga pojavili su se zajedno u javnosti na premijeri predstave “Široka zemlja”.

Kako dozira svoje prisustvo u javnosti, svako Majino pojavljivanje na nekom prestoničkom događaju izaziva veliku pažnju. Tako je bilo i ovog puta. Razlog njenog dolaska u Jugoslovensko dramsko pozorište je podrška sinu Alekseju, koji je, iako još student, imao prvu veliku premijeru na sceni kojom su pre njega koračali i publiku zavodili, između ostalih, Ljuba Tadić, Stevo Žigon, Branko Pleša, Miša Janketić i Nikola Simić.

TUŽNA LJUBAVNA PRIČA OLJE IVANJICKI: Ovaj svet napustila je 4 decenije posle njega, ostala su samo pisma! (FOTO)

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlić
foto: Kurir / Marina Lopičić

Puna pluća košave

Ni talentovanog sina Alekseja kao ni prelepe i prepametne kćerke Mije ne bi bilo da Dragan nije hrabro, ali hazarderski igrao na sve ili ništa kad je upoznao dugonogu manekenku i studentkinju Filološkog fakulteta u Beogradu Maju Banićević. Posle uzbudljivog beogradskog noćnog provoda, u praskozorje, glumac je odvezao Maju do Barande. Stali su ispod drveta i on je, pokazujući joj kuću i veliko dvorište, rekao: “Probaj sve ovo da obuhvatiš jednim pogledom. Ako budeš pametna, ovde će rasti tvoja deca.”

Maja je odabrala. Sada se preziva Bjelogrlić i ima dvoje divne dece s velikim srpskim glumcem i rediteljem. Iako se pomno prate svaki njihov korak i objava na društvenim mrežama, uspeli su da sačuvaju svoju privatnost od oluja trivijalnosti i tabloidnosti. Najsnažnija su i najglasnija podrška deci i dopustili su Miji i Alekseju da sami izaberu svoj put, što ponekad nije lako ako se odrasta pored roditelja čiji rad pravi veliku senku. Verovatno i danas u Barandi, na porodičnom imanju Bjelogrlića, Maja i Dragan šetaju bosonogi po travi prisećajući se prvih zajedničkih jutara u banatskoj ravnici ispunjenoj sveprisutnom košavom.

BILA JE PRED UDAJOM, A ONDA JE SRELA PREZGODNOG TRENERA: Ljubavna priča naše kraljice atletike! (FOTO)

Dragan Bjelogrlić, Maja Bjelogrlić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Velike ljubavi se, osim trajanjem, pokazuju podrškom jednako u uspehu i krizi. A Maja je, diskretno i postojano, bila uz Dragana svih dvadeset pet godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs