TEŠKA I MUČNA BORBA

6 GODINA NAJTEŽEG PAKLA: Glumica vodi mučnu borbu sa rakom, a nad ovim slikama i KAMEN BI ZAPLAKAO! (FOTO)

Šenon Doerti lavovski se bori sa karcinomom dojke, koji je sada u reemisiji. I to već punih 6 godina!

Celebrities
09:10h Autor:
6 GODINA NAJTEŽEG PAKLA: Glumica vodi mučnu borbu sa rakom, a nad ovim slikama i KAMEN BI ZAPLAKAO! (FOTO)
Foto: Profimedia

Zvezda poularne serije Beverli Hils, Šenon Doerti pre šest godina dobila je dijagnozu koju nijedna žena ne želi da čuje. Imala je rak dojke. Operisana je, prošla kroz mučan ciklus hemoterapija i zračenja - i uspela da pobedi bolest. Međutim, bolest se pre godinu dana vratila, u još težem obliku, i Šenon od tada, uprkos prognozama lekara koje su loše, ne odustaje i na sve načine pokušava da dobije bitku protiv karcinoma koji je sada u četvrtom stadijumu.

TUGA NEOPISIVA: Glumica se borila kao lav, ali kažu da je sada bolest u terminalnoj fazi i da se samo čeka kraj...(FOTO)

Šenon Doerti
Šenon Doerti foto: Instagram / Theshando

Glumica se često oglašava na društvenim mrežama, jer kako tvrdi, želi da podigne svest o ovoj teškoj bolesti, ali i pokaže da žene ne smeju odustajati i da se moraju boriti za svoje zdravlje - do kraja!

Glumica je pre dva dana objavila post iz bolnice, gde je pokazala kako izgleda otkako je izgubila kosu zbog najnovije ture hemoterapije.

LAVICA JE DOČEKALA JOŠ JEDAN ROĐENDAN: Uprkos teškoj bolesti, glumica se i dalje ne predaje i veruje u čudo!(FOTO)

– Povodom meseca podizanja svesti o raku dojke, htela bih podeliti još deo mog ličnog putovanja od prve dijagnoze do druge. Je li sve lepo? Ne, ali istinito je i nadam se da ćemo zbog ovog postati obrazovaniji i upoznati kako rak izgleda. Nadam se da ću podstaknuti ljude na mamografiju, redovne preglede, da se reše straha i suoče sa svime što je pred njima – napisala je Šenon ispod fotografija i dodala:

– Rak dojke dijagnostikovan mi je 2015. Imala sam mastektomiju i išla na hemoterapiju i zračenje. Imala sam česta krvarenja iz nosa zbog hemoterapije. Nisam sigurna je li neko od vas to doživeo. Bila sam i jako umorna. Razveselila sam se dok sam oblačila smešnu pidžamu koju mi ​​je dala moja prijateljica Kristi. Je li me to stvarno razveselilo? Da! Izgledala sam smešno i mogla sam se nasmejati sama sebi. Humor mi je pomogao da prođem kroz ono što se činilo nemogućim.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs