BORAC!

LAVICA JE DOČEKALA JOŠ JEDAN ROĐENDAN: Uprkos teškoj bolesti, glumica se i dalje ne predaje i veruje u čudo!(FOTO)

NJena mučna borba sa kancerom dojke traje već godinama, ali glumica se ne predaje...

Celebrities
18:39h Autor:
LAVICA JE DOČEKALA JOŠ JEDAN ROĐENDAN: Uprkos teškoj bolesti, glumica se i dalje ne predaje i veruje u čudo!(FOTO)
Foto: Profimedia

Šenon Doerti, koja je najpoznatija po ulozi Brende iz serije "Beverli Hils", danas slavi jubilarni 50. rođendan. Kada se uzme u obzir to koliko su protekle godine bile teške i mučne za popularnu glumicu, mora se priznati da je njena borba zaista - lavovska, i da ona nikada nije odustala.

"Šenon Doerti puni 50 godina, a kao da je juče bilo kad smo je gledali "Beverly Hills 90210". Srećan ti rođendan, Brenda, i drži se", su samo neki od brojnih komentara na društvenim mrežama danas.

Nada umire poslednja: Šenon Doerti odlučna da se bori do kraja, veruje da će je izlečiti "čudotvorni" lek!(FOTO)

Šenon Doerti
foto: Profimedia

Glumica Šenon Doerti (48), koju publika u Srbiji obožava zbog serija "Beverli Hils" i "Čari", priznala je nedavno da joj se rak dojke dijagnostikovan još 2015. godine vratio.

Šenon Doerti
foto: Instagram / Theshando

"Pitanje je dana kad će procureti u javnost, pa ću vam reći da se rak dojke vratio i da je u četvrtoj fazi. Zbog toga sam danas ovde", rekla je Šenon za strane medije i dodala:

Šenon Doerti, Kurt Isvarijenko
foto: Instagram / Theshando

"Jako mi je teško. Ima dana kad se pitam: "Zašto ja", a ima i onih kada jednostavno prihvatim bolest. Najveća briga mi je bila kako to ponovo reći majci i suprugu."

Šenon je izjavila pre izvesnog vremena da nikada neće odustati od borbe protiv ove opake bolesti, kao i da istražuje alternativne metode lečenja, koje bi mogle da doprinesu njenom ozdravljenju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs