porodičan čovek

VELIKO SLAVLJE U DOMU NIKOLE ĐURIČKA: Uživa sa porodicom u Americi, a ove fotografije to i potvrđuju! (FOTO)

Nikola Đuričko slavi. U domu popularnog glumca danas se u vazduhu oseća praznična atmosfera, poseban dan članovi porodice Đuričko odlučili su da obeleže zajedno.

Vip roditelji
Autor:
Nikola Đurićko, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Glumac koji je srca publike osvojio već prvim pojavljivanjem na sceni, svoju sreću odlučio je da potraži 'preko bare' u Americi. Njegova porodica hrabro je odlučila da ga podrži u tom poduhvatu, a sada, kada je Đuričko dobio ulogu u Netfliksovoj seriji, te se upotpunosti adaptirao na život u Americi vreme je za slavlje.

 

U domu porodice Đuričko se slavi. Nikola Đuričko u srećnom je braku sa suprugom Ljiljanom Nešić, svoju ljubav supružnici su krunisali ćerkom Nađom i sinom Đorđem. Upravo Đorđe danas proslavlja svoj 12. rođendan, a povodom toga ponosni otac objavio je porodičnu fotografiju uz kratak opis - 12.

 

ĆERKA LJILJANE DRAGUTINOVIĆ I MILORADA VUČELIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Udata je za crnogorskog reditelja i ponosna je majka!

 

Fotografija je za kratko vreme prikupila veliki broj lajkova, dok su se čestitke u komentarima nizale jedna za drugom.

 

Brojne poznate ličnosti takođe su čestitale rođendan Đuričku mlađem, među kojima su i glumac Viktor Savić, Tjana Dapčević, Goran Kičić.

 

(Stil.Kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...