OTVORENO

PROSLAVILA SE KAO ĐINA U SREĆNIM LJUDIMA, SAD JE GLEDAMO U IGRI SUDBINE: Pred snimanje desila joj se velika tragedija!

Glumicu Jugoslavu Drašković gledate u hit seriji "Igra sudbine" , a sada otkriva detalje iz svog života

Celebrities
15:11h Autor:
PROSLAVILA SE KAO ĐINA U SREĆNIM LJUDIMA, SAD JE GLEDAMO U IGRI SUDBINE: Pred snimanje desila joj se velika tragedija!
Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Glumica Jugoslava Drašković, proslavila se kao Đina u seriji "Srećni ljudi", a ponovo je zablistala pred malim ekranima, u ulozi Božidarke u seriji „Igra sudbine“.

Glumica otkriva da joj je upravo taj poziv značio mnogo nakon što je prošlo godinu i po dana od smrti njenog supruga Zorana Cvetanovića, piše Glossy.

" Hvala scenaristi Žarku Jokanoviću koji me je predložio za ulogu u seriji „Igra sudbine“, kao i Svetlani Drinjaković, glavnom producentu, što su mi dali priliku da zaigram u seriji neposredno nakon smrti supruga. Radeći svakodnevno posao koji volim uspela sam da lakše prebrodim taj najteži period u mom životu. Nikada neću moći dovoljno da im zahvalim. Čitava ekipa na snimanju je kao jedno. Pevanje, lepa klopa, šale... Mogu slobodno da kažem da smo tokom ovog perioda kako snimamo seriju postali jedna velika porodica ― kaže Jugoslava i dodaje:

Jugoslava Drašković
foto: PrintscreenJutjub/Novo jutro

" Zadovoljna sam ulogom Božidarke, jer sam napravila pomak u odnosu na uloge koje sam igrala. Ovo je kompleksan lik majke koja čini sve što može da popravi situaciju u koju je upala svojim nedelovanjem. Ako decu ne zaštitite na vreme i ne pružite im sigurnost, ona mogu da odrastu u problematične osobe, bez moralnog kompasa", smatra glumica, koja u pomenutoj seriji glumu majku Matei Milosavljević.

"Matea je iznimno talentovana osoba i već formirana glumica, kojoj saveti nisu potrebni. Uživam u radu s njom, a mislim da njeno vreme tek dolazi, u kojem će pokazati širok dijapazon svog raskošnog talenta", govori glumica, koja je odlučila da se u jeku najveće popularnosti povuče iz glumačkog sveta, kako bi mogla da se posveti ćerki Maši.

" Nekako je to sve teklo spontano i nije bilo baš mnogo tu nekog razmišljanja u kojem pravcu ću usmeravati karijeru. Normalno je bilo da kao majka budem uz svoju ćerku Mašu i supruga, s kojim sam otvorila firmu koja se bavi prikazivačkim i distributerskim poslom u filmskoj industriji", otkriva glumica, čija je ćerka nasledila talenat na roditelje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs