kejti holms

SKROMNA I NEPOSREDNA ZA MEDALJU: Slavna glumica nema problem da se vozi gradskim prevozom!


Prelepu glumicu neretko viđaju na ulicama Njujorka, a njena ljupkost i prefinjenost nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Celebrities
11:27h Autor:
SKROMNA I NEPOSREDNA ZA MEDALJU: Slavna glumica nema problem da se vozi gradskim prevozom!
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Kejti Holms jedna je od najstilizovanijih dama sa svetske javne scene, a njene transformacije neretko oduševljavaju čak i modne kritičare.

Šarmanta Kejti juče je napunila 43 godine, rođendan je proslavila u krugu porodice i naslednice Suri koja joj je najveća motivacija u životu, piš Glossy.

Za Holmsovu neretko ističu da je veoma neposredna, ljupka, osećajna, a na ulicama Njujorka, supermarketima, prodavnicama nameštaja je sugrađani mogu videti barem jednom u dve nedelje.

Kejti Holms
foto: Profimedia

Ona nema problem ni sa ulaskom u gradski prevoz, ukoliko nije u prilici da uhvati taksi, a svoju izdržljivost, hrabrost i istrajnost dokazala je kao samohrana majka, o ćemu je govorila za medije.

— Moj prioritet je da Suri zna da uvek može da računa na mene. Možda je pomalo suvišno reći, ali ja zaista uživam u majčinstvu. Važno mi je da Suri ima normalno detinjstvo, baš onakvo kakvo je bilo moje — rekle je jednom prilikom za strane medije.

Sa naslednicom je fotografi neretko slikaju tokom kupovine i šetnje, a devojčica veoma lični na nju iz mladosti. Iako Suri ima 15 godine, mama joj i dalje najbolja "drugarica" i savetodavac.

Kejti Holms, Suri Kruz
foto: Profimedia

Na poslovnom planu cvetaju ruže, te je glumica je trenutno okupirana završetkom svog filma "Alone Together" za koji je napisala scenario i potpisuje se kao izvršni producent, a ostvarenje trebalo da bude premijerno prikazano početkom sledeće godine.

Sreća bi bila potpuna da pored sebe ima pravog muškarca, ali od razvoda sa Tomom Kruzom 2012. godine to nije slučaj.

Publika je bila sigurna da će romansa sa šefom kuhinje eminentnog njujorškog restorana Emiliom Vitolom uspeti, ali je nakon osam meseci došlo do raskida.

Kejti homls i Emilio Vitolo
foto: Profimedia

Kejti je danas posvećena majčinstvu i karijeru, a ljubav će morati da sačeka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs