ekipa popularne serije

GLEDALI STE GA KAO PAVLA U SERIJI ISTINE I LAŽI, A SADA JE OVOM FOTKOM ODUŠEVIO FANOVE: Voleću ih zauvek! (FOTO)

Poznati glumac podelio fotografiju sa snimanje serije koju ste svi voleli

Celebrities
19:13h Autor:
GLEDALI STE GA KAO PAVLA U SERIJI ISTINE I LAŽI, A SADA JE OVOM FOTKOM ODUŠEVIO FANOVE: Voleću ih zauvek! (FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Popularni glumac Stefan Buzurović (35) prisetio se na društvenim mrežama snimanja hit serije "Istine i laži" koja je pre 2018. godine u rekordnom roku osvojila srca publike.

Tokom tri sezone emitovanja publika je bila prikovana za tv ekrane, a Stefan koji je tumačio Pavla Filipovića, prisetio se toga vremena.

"Ova fotografija je nastala pre 4 godine... Tada smo snimali pilot epizodu za seriju koja jos nije imala ime... Snimali smo i nismo znali da li ce se ikada emitovati to sto radimo, a kamoli da li će publika zavoleti to što smo napravili. Ispostavilo se da je Svetlana Drinjaković imala dobar njuh ili šesto čulo...

Okupila nas je i izložila svoju ideju... Uskočili smo u taj voz i hrabro, kao ekipa koja je do poslednjeg dana ostala složna, smo uspeli da trajemo nekoliko sezona i da uđemo u hiljade domova i što je još važnije, u svakom od tih domova smo bili dobrodošli. Uvek ću se sa osmehom sećati i prisećati svega što se tiče ovog projekta... A ove ljude na fotografiji su voleti zauvek! I njih i mnoge koji nisu na ovoj fotki.... Ali ovo troje baš baš!!!

Ova gološija na fotki je Vladimir Vladežda Kovačević", napisao je glumac u opisu fotografije na kojoj su Jelena Gavrilović koja je ušla u kožu zlice Tatjane Milenković, Jana Milić Ilić, kojoj je pripala glavna uloga Marine Filipović, kao i Vladimir Kovačević koji je igrao Arsenija Filipovića.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs