LEJTON MISTER I ADAM BRODI

VAŽILI SU ZA NAJSLAĐI PAR: Proslavili su se u kultnim tinejdžerskim serijama, danas ih jedva prepoznajemo! (FOTO)

Lejton Mister i Adam Brodi snimljeni su zajedno na plaži u Malibuu, gde su pokazali neke promene u svom izgledu.

Star look
17:02h Autor:
Lejton Mister, Foto: Profimedia

Američka glumica i zvezda nekad popularne tinejdžerske serije "Tračara" Lejton Mister (Bler Voldorf) ima novi hobi, a to je surfovanje, prilikom kojeg je uhvaćena na jednoj od plaža u Malibuu.

34-godišnja Lejton uživala je na dasci za surfovanje pokušavajući da ukroti talase, dok ju je na obali čekao suprug Adam Brodi sa sinom kojeg su dobili u septembru prošle godine. Lejton je za surfovanje kao prava profesionalka odabrala prikladno odelo zbog kojeg ju je bilo teško prepoznati, a promenila se i otkako je glumila u spomenutoj seriji.

VERENICA KRISTIJANA RONALDA U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU:Zbog ove fotografije je nastala prava pometnja na internetu!

Lejton Mister, Adam Brodi
foto: Fanforum

Promenom imidža iznenadio je i 41-godišnji Adam, koji je odlučio da pusti kosu i bradu.

Lejton Mister, Adam Brodi
foto: Profimedia

Lejton i Adam upoznali su se 2010. godine na snimanju romantične komedije "Orandž Kaunti", a tri godine nakon togu su se i verili. 2014. godine stali su pred oltar, a godinu kasnije rodila im se ćerka Arlo Dej. Prošle godine dobili su sina, ali njegovo ime još uvek nije poznato javnosti.

Lejton Mister, Adam Brodi
foto: Profimedia

"U ovo neobično vreme za nas je to ogromna sreća. Ova porodica koja se povećala imala je nekoliko čarobnih trenutaka i srećan sam što smo u karantinu mogli da budemo svi zajedno, za razliku od vremena kada sam stalno zaokupljen svojim radnim obavezama", izjavio je Adam u jednom intervjuu.

Lejton Mister, Adam Brodi
foto: Profimedia

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...