SAZNAJTE VIŠE

NAJPOŽELJNIJI GLUMAC DANAŠNJICE OŽENIO JE DEVOJKU ROĐENU U ZATVORU: Svi njeni problemi preko noći postali su njegovi

Glumac Adam Brodi nedavno je proslavio rođendan, a ovo je njegova životna priča.

Vip priča
10:18h Autor:
NAJPOŽELJNIJI GLUMAC DANAŠNJICE OŽENIO JE DEVOJKU ROĐENU U ZATVORU: Svi njeni problemi preko noći postali su njegovi
Adam Brodi, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Adama Brodija pamtimo kao tin zvezdu iz serije "Orandž Kaunti" koja je premijeru svojih prvih epizoda doživela 2003., a od tada se za glumca mnogo toga promenilo.

Podsetimo, ovaj tamnokosi miljenik tinejdžerki bio je jedan od najpopularnijih mladih glumaca tadašnjice, a danas živi povučenim životom i dani najveće slave definitivno su iza njega. Iako i dalje glumi, nije više toliko popularan, a prema njegovim rečima – to mu i odgovara.

Adam Brodi
foto: Profimedia

Naime, glumac je nedavno proslavio svoj 43. rođendan, požrtvovan je porodični čovek i odavno je pronašao ljubav svog života. Nedavno smo ga imali priliku gledati u filmovima "Shazam!" i ‘"Ready or Not", a snimio je i mini-seriju "StartUp". U mladosti je Brodi bio jako buntovan i jako loš učenik. Jedva je završio srednju školu, a s 19 se preselio u Holivud ne bi li ganjao svoj san o tome da postane poznati glumac.

Imao je puno sreće jer mu je to pošlo za rukom već u njegovim ranim 20-ima. Prva zapažena uloga bila mu je u kultnoj seriji "Gilmore Girls", a onda je usledio i "The O.C." u kojem je glumio mladog zavodnika – te odmah osvojio srca gledateljki širom sveta. Serija se prikazivala od 2003. do 2007., a do danas se smatra jednom od najuspešnijih tin serija svih vremena.

Lejton Mister, Adam Brodi
foto: Fanforum

Iako su za njim venule mnoge, na kraju je Brodi oženio još jednu tin zvezdu, glumicu Lejton Mister. Naime, Lejton je u svojim 20-ima postala slavna po ulozi zločeste, bogate tinejdžerke Bler Voldrof u popularnoj seriji "Tračara". Lepa Lejton ima više nego zanimljivu životnu priču, a Adama je upoznala 2010. i njihova ljubav je odmah planula.

Ljeton osim vezom s Adamom javnost intrigira i svojim teškim detinjstvom. Naime, rođena je u zatvoru jer je njena majka služila kaznu zbog droge, a normalan život joj je pružila baka koja ju je podigla. Iako je uspela da se skloni od problematične majke i da stvori novi život, ona joj je 2011. zadala velike probleme.

Glumica je mami dala novac za lečenje njeznog mlađeg brata Aleksandera koji se bori s više dijagnoza. Ali njena majka je potrošila novac za tretmane lepote među kojima su botoks i ugradnja ekstenzija.

Lejton Mister, Bler Voldorf
foto: Profimedia

Glumica ju je tužila, a onda je njena mama na to odgovorila protivtužbom i tvrdila da je prekršila ugovor te ju fizički zlostavljala. Ispričala je kako joj je ćerka obećala 10.000 dolara mesečno, ali taj je iznos umanjila na "samo" 7500 dolara. Žalila se i da je žrtvovala svoju sreću zbog ćerkine glumačke karijere i preselila se u Los Anđeles.

Prema svemu sudeći, Lejton je uz ljubav Adama sve prevazišla, a oni danas žive povučenim životom u Kaliforniji. Imaju i dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs