POSLEDNJA KOLUMNA MILANA LAĆE RADULOVIĆA GOVORI SVE O NJEGOVOM DUŠEVNOM STANJU: "Bežim od smrti i još se nisam vratio"

Sin Marine Tucaković, Laća Radulović (36) pronađen je mrtav u Izraelu, a njegova poslednja kolumna govori mnogo o duševnom stanju u kojem se nalazio

Celebrities
12:38h Autor:
POSLEDNJA KOLUMNA MILANA LAĆE RADULOVIĆA GOVORI SVE O NJEGOVOM DUŠEVNOM STANJU: "Bežim od smrti i još se nisam vratio"
Milan Laća Radulović, Foto: Kurir/Ana Paunković

Milan Laća Radulović je preminuo, a uzrok smrti će naknadno biti objavljen. Kako je sam priznao, godinama se borio sa zavisnošću od heroina, a proslednjih 15 meseci i sa velikom tugom zbog majčine smrti. Jedna od njegovih poslednjih kolumni govori sve o njegovom duševnom stanju:

"Počeo sam da putujem kako bih pobegao od realnosti u kojoj više nema nje. Sve postaje obesmišljeno njenim odsustvom. Kad god mi svet postane bljutav, spakujem kofere i put pod noge. Bežim od smrti i još se nisam vratio."

Laća Radulović
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Laća je govorio i o tome kako je smrt njegove majke uticala na njega:

"Sačekala je da se vratim i onda se predala. Tada mi je uputila onaj pogled, poslednji, pre nego što smo se zauvek rastali. Pogled - a šta sad?

- Prošlo je godinu i više od mesec dana otkako me taj pogled ne napušta i ja se i dalje se pitam - a šta sad? Za tih godinu dana putovanja, odnosno bežanja od odgovora na to pitanje, bilo je dosta odlazaka: Stokholm, Tel Aviv, Jerusalim, Divčibare, Fruška gora, Sarajevo… Destinacija će uvek biti, ali polako postajem umoran od toga. Koferi postaju teški, a nje nema da me spakuje...," napisao je pre samo mesec dana Milan Radulović Laća, prenosi Alo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs