"BIO SAM ZAVISAN OD HEROINA, A MAJKA MI JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA" Laća je otvoreno govorio o teškoj borbi sa drogom

Vest o iznenadnoj smrti Milana Radulovića Laće potresla je domaću javnost, a tokom života nekoliko puta je govorio o borbi sa drogom.

Celebrities
12:39h Autor:
"BIO SAM ZAVISAN OD HEROINA, A MAJKA MI JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA" Laća je otvoreno govorio o teškoj borbi sa drogom
Kako je Laća govorio o odvikavanju od droge, Foto: Kurir/Ana Paunković

Domaći mediji preneli su vest da je preminuo tekstopisac Milan Radulović Laća, sin pokojne Marine Tucaković. Njegovo beživotno telo pronađeno je danas u Izraelu, a nestanak je prijavljen još 12. decembra.

Sumnja se da je uzrok smrti prekomerno konzumiranje nedozvoljenih supstanci, a jednom prilikom Laća je otovoreno govorio o odvikavanju od droge.

Vest o Laćinoj smrti iznenadila je domaću javnost
Vest o Laćinoj smrti iznenadila je domaću javnost foto: Kurir / Zorana Jevtić

"Moje lečenje je bilo proces. Vuklo se to dosta dugo, ja sam bio zavisan od heroina u nekom periodu, par nekih godina. To kupim još iz mladosti. U jednom trenutku moje lečenje nije bilo moguće u kućnim uslovima. Ja bez mame i tate, ali i bez svog psihijatra, nikada ne bih mogao da se izlečim. Psihijatar je predložio da se hospitalizujem, da mi treba kliničko lečenje i izolacija. To je bilo nekih petnestak dana u klinici. Bila je to privatna klinika, gledam pozitivno na taj period. To je bio stani-pani momenat. Svi su bili uplašeni za mene", ispričao je Laća kome je najveća podrška bila pokojna Marina.

Laća je otovoreno govorio o svojoj borbi sa drogom
Laća je otovoreno govorio o svojoj borbi sa drogom foto: Kurir/Ana Paunković

"To je bio trenutak, ili ćeš levo ili desno. Znali smo da ako ja ne budem imao snage, mogu lako da odem do tačke bez povratka. Ali, uz Marininu podršku i svoju spremnost da se lečim, uspeo sam. Trajalo je mesec dana dok nisam zaista otišao na kliniku, a onda kada sam otišao, izlečio sam se. Kada sam izašao iz klinike izgrlili smo se. Jedino smo se u tom periodu čuli preko fiksnog telefona, posete nisu bile dozvoljene. Smeš samo sa dve osobe da pričaš, ja sam izabrao mamu i jednog druga. Ona mi je užasno falila, da vidim njen lik. Fizički mi je falilo. Nije ništa rekla kada me je videla, prvo je me zagrlila i izljubila. Ali, bila je srećna. Ja sam izgledao zdravo, izašao sam zdrav", rekao je za Novu Milan koga je majčina smrt dotukla, a u nekoliko navrata je istakao da je on kriv zato što se razbolela.

Marina je sinu bila velika podrška prilikom lečenja
Marina je sinu bila velika podrška prilikom lečenja foto: Printscreen Instagram / makitucakovic.fanpage

"Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem", govorio je Laća.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs