tragedije jedne porodice

PORODIČNA FOTOGRAFIJA KOJA PARA SRCA: Marina i Futa nasmejani sa POKOJNIM SINOVIMA, ne sluteći kakvo ZLO će ih zadesiti

Slika Marine Tucaković sa sinovima kada su svi bili srećni lomi i najtvrđa srca, a velike tragedije ugasile su porodičnu sreću.

Celebrities
Autor:
PORODIČNA FOTOGRAFIJA KOJA PARA SRCA: Marina i Futa nasmejani sa POKOJNIM SINOVIMA, ne sluteći kakvo ZLO će ih zadesiti
Slika Marine Tucaković sa sinovima kada su svi bili srećni, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Vest da je Milan Laća Radulović (36) pronađen mrtav u Izraelu, potresla je javnost. Sin pokojne Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića preminuo je pod za sada nepoznatim okolnostima.

Marina i Futa, u braku su dobili dva sina, Milana i Miloša. Međutim, velike tragedije pratile su njihovu porodicu, dok je legendarni srpski kompozitor Futa, ostao sam. Prošle godine preminula je Marina, a 2008. godine i sin Miloš, dok je danas odjeknula vest i o smrti sina Milana.

Na Tviteru se svojevremeno pojavila i porodična fotografija, na kojoj Futa i Marina poziraju sa sinovima, dok su još bili mali.

O gubitku sina Miloša, Marina je retko govorila, a jednom prilikom otkrila je kako je izgledao trenutak kada je zatekla tragičan prizor.

"Ušla sam u njegovu sobu i zatekla sam to što sam zatekla. Tada je Miloš imao 24 godine. Prvog decembra je to bilo. Uvek sam imala strah da će nešto da mu se dogodi. Ode vam dete na eksurziju pa se bojite kako će da stigne. Uvek imate strah za osobe koje volite", ispričala je jednom prilikom Marina.

Laćina poslednja objava na društvenim mrežama, bila je pre 9 dana, a ništa nije naslućivalo na veliku tragediju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs