njegovo i marinino delo

NAJPOZNATIJA LAĆINA PESMA KRIJE BOLNU TAJNU: Svi je pevamo i mislimo da je ljubavna, a u stvari se o ovome radi

Milan Radulović Laća iznenada je preminuo u Izraelu, a vest je zatekla srpsku javnost. Svi se u neverici podsećaju njegovih reči i dela.

Celebrities
17:58h Autor:
NAJPOZNATIJA LAĆINA PESMA KRIJE BOLNU TAJNU: Svi je pevamo i mislimo da je ljubavna, a u stvari se o ovome radi
Najpoznatija Laćina pesma krije bolnu tajnu, Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin legendarne Marine Tucaković, otvoreno je pričao o svojim problemima sa narkoticima. Jedan period je proveo i na odvikavanju, a u teškoj borbi najviše mu je pomoga rad na pesmama. Upravo tada je nastao i veliki hit "Adio amore" , koji potpisuje sa svojom majkom.

Međutim, mnogi misle da je reči ljubavnoj pesmi, a zapravo se radi o nečemu sasvim drugom. Nastala je tokom Laćinih naježih momenata, kada je odlučio da pobedi sam sebe i odvikne se od zabranjenih supstanci.

Naime, refren numere koju je otpevao Stefan Đurić Rasta napisao je dok je bio na lečenju, ali nikako nije mogao da sastavi strofu. Kada se vratio kući sa lečenja, Marina mu je pomogla da je završi, i pesmu su predali poznatom reperu.

Milan Radulović Laća
foto: Kurir/Ana Paunković

Deo sa vrlo emotivnim rečima predstavlja u stvari Marinio stanje, dok je Milan imao velikih problema sa narkoticima, a glasi:

"Okreni mi leđa, da ne gledam suze u tim zenicama, da ne gledam usne kako se koče, dok kažeš mi: "Da, dobro sam ja. Okreni, a pogledima svojim više ne znam da vladam, dok iz ruke mi pada čaša kristala, što se lomi, lomi k'o mi.

Adio amore, još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj. Gledam te kako se rušiš polako. A kada to vidim, tad rušim se ja.Adio amore, još volim te jako, još uvek si ono dete iz sna. Od toga se neću ja rastati nikad. Ti nekog drugog odvuci do dna".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs