bol za njom ne prestaje!

PEVAČICA OTKRILA NOVE DETALJE O POSLEDNJIM DANIMA MARINE TUCAKOVIĆ:Sa njenim sinom Laćom je zbog ovoga plakala u kolima!

I dalje ne može da poveruje da je nema...

Vip priča
Autor:
PEVAČICA OTKRILA NOVE DETALJE O POSLEDNJIM DANIMA MARINE TUCAKOVIĆ:Sa njenim sinom Laćom je zbog ovoga plakala u kolima!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Ana Nikolić uvek je isticala da joj je Marina Tucaković, jedna od najboljih naših tekstopisaca, bila druga majka. Naglašava da je uz nju bila od početka karijere, pružala joj bezgraničnu podršku u svemu.

Kako su mnogo vremena provodile zajedno, Ana ima mnogo uspomena sa Marinom. Nikako ne može da se pomiri sa njenim odlaskom. Često hoće, kaže pevačica, da je pozove kako bi joj ispričala nešto ili zatražila savet. Iz posebnog razloga je izdvojila pesmu "Perspektive".

- Pesma “Perspektive” je nastala u trenutku kada je bila svesna da umire, jako loše se oseća, ona piše tekst koji ja dobijam u autu kada krećem za Skoplje. Povezli smo njenog sina Laću, ja mu pokažem i mi počinjemo da plačemo u kolima - ispričala je pevačica u emisiji "Sceniranje".

Upravo je Ana optevala i pesmu "Mišo moj", koju je Marina posvetila svom pokojnom sinu Milošu Raduloviću. On je preminuo veoma mlad u 24. godini. Sa druge strane, njen stariji sin Milan, koji isto piše pesme, dugo se borio sa porocima. U tim najtežim mometima nastala je i njegova pesma "Adio amore", koju je optevao Stefan Đurić Rasta. Kao odgovor na nju, Marina je napisala "Perspektive".

- Možda taj tekst ima najveću težinu po meni, s tim što je to odgovor na “Adio amore” koju je Laća pisao u nekim svojim lošim stanjima, dok se borio sa porocima, a njen odgovor je usledio kasnije. Tako su mama i sin razgovarali, ja to razumem, jer nekada neke stvari ne možeš da kažeš, duša govori i onda pesnici i umetnici tako razgovaraju - objasnila je Ana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs