ESTRADNI MOĆNIK ZAVEO 30 GODINA MLAĐU I OŽENIO POSLE 15 DANA VEZE: Sve joj udovoljava, ali 1 stvar STROGO ZABRANJUJE

Hitmejker Steva Simeunović oženio je 30 godina mlađu pevačicu Zoranu, a trenutno uživaju na letovanju u Egiptu.

Ljubav
Autor:
ESTRADNI MOĆNIK ZAVEO 30 GODINA MLAĐU I OŽENIO POSLE 15 DANA VEZE: Sve joj udovoljava, ali 1 stvar STROGO ZABRANJUJE
Kako je moćnik sa estrade osvojio 30 godina mlađu?, Foto: Printscreen Instagram / zorana.simeunovic

Kompozitor i tekstopisac Steva Simeunović važi za vrlo moćnog čoveka na estradi koji je stvorio brojne hitove, ali veliku pažnju javnosti privukao je kada je osvanula vest da se oženio 30 godina mlađom pevačicom. Međutim, iako se njihova ljubav našla na meti osuda, te su im prognozirali neizbežni krah veze, svima su dokazali suprotno! Naime, već skoro pet godina uživaju u skladnom braku, uprkos razlika koji mnogi smatraju nepremostivim.

Na njihovoj svadbi 2018. godine bilo je gotovo pola estrade - od Šabana Šaulića, Ane Bekute, Viki Miljković, Stoje, Mileta Kitića, Jane, Vesne i Đoleta Đoganija do Snežane Đurišić.

Trenutno uživaju na moru u Egiptu, a Zoranine slike su napravile pravu buru na društvenim mrežama. I dok jedni se dive njihovoj priči, ističući da su pravi primer kako ljubav ne poznaje granice, pojedinci i nemaju tako lepe reči za njihovu romansu.

Ali, evidentno je da Steva i Zorana izgledaju nikad zaljubljenije, te da ruše sve predrasude.

Kako su se upoznali?

Zorana je istakla da se Steva prvo zaljubio u njen glas, a da su odlučili da stanu na ludi kamen u roku od 15 dana.

- Smatram da ljudi kada nađu srodnu dušu da godine bitne, ne postoji kriza, među nama je veliko poštovanje i ljubav. Stevan je i dan-danas zavodnik na estradi, sreća pa ja nisam ljubomorna žena, nego sam sigurna i stabilna. On je slušao moj glas, nije gledao moje telo, zaprosio me je i ja sam se udala. To sve se sve desilo u roku od 15 dana. S obzirom da sam ja odrasla bez roditelja i negde mi je nedostajala očinska ljubav, u Stevi sam negde videla tatu, majku, brata, prijatelja, psihologa... sve što jedna žena može da nađe u muškarcu ja sam u njenu pronašla - rekla je Zorana za "Informer" .

Oni često idu zajendo na promocije, proslave, veselja, a uvek su nasmejani. Iako je za neke ova razlika u godinama šokantna, oni su svojim brakom pokazali da su godine ipak samo broj, a da je bitna ljubav kao i poštovanje.

Strogo joj zabranio jednu stvar

Mada se kompozitor trudi da svojoj lepšoj polovini udovolji u svemu, jednu stvar joj nikako nije dozvolio.

- Znate šta je šteta? Ne daju mi da idem u "Zvezde Granda"! Kada me je suprug pitao kada ću da nastavim sa muzikom i do kada će da traje tvoja pauza, ja sam rekla do Zvezda Granda. Rekao mi je odmah "Zorana, molim te, stvarno ne bi bilo fer". Bila sam jako tužna, ali sam shvatila da zaista ne bi bilo fer prema drugim takmičarima zato što bi svi smatrali da imam prednost, jer sam supruga kompozitora. Rekao mi je samo da izdam album i da će sve biti okej- ispričala je svojevremeno za "Grand Online".

A mlada pevačica smatra da njeno vreme tek dolazi, te da će i budućnosti napraviti veliki uspeh na muzičkoj sceni.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs