ŠUŠKA SE DA GUDELJEVA SESTRA NE MOŽE DA SMISLI ANASTASIJU: Nije htela ni da sedi pored nje, zbog ŠOK RAZLOGA je ne voli

Kao bomba odjeknula je vest u srpskim medijima da su Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović ozvaničili vezi i postali muž i žena!

Celebrities
10:17h Autor:
ŠUŠKA SE DA GUDELJEVA SESTRA NE MOŽE DA SMISLI ANASTASIJU: Nije htela ni da sedi pored nje, zbog ŠOK RAZLOGA je ne voli
Zašto sestra Gudelja ne voli Anastasiju?, Foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su jedan od najpoznatijih parova sa naše javne scene koji ne prestaje da privlači pažnju. Prvo su sve iznenadili kada su objavili da su zaljubljeni jedno u drugo, iako je mlada pevačica bila u dugogodišnoj vezi sa Đorđem Kuljićem, a potom i da očekuju devojčicu. Međutim, zbog komplikacija u trudnoći, izgubili su bebu, ali to je samo još više učvrtstilo njihovu ljubav, te je ubrzo usledila bajkovita veridba, a onda i intimno venčanje u tajnosti.

Sudbonosno da su izgovorili juče u manastiru Rajinovac, a tom prilikom Anastasija je nosila belu venčanicu koja je odisala elegancijom starog Holivuda. Dok se Nemanja odlučio za klasiku - belu košulju i crne pantalone.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Međutim, otkako su obelodanili da su uplovili u romansu, ne prestaje da se piše i priča o Anastasijinom odnosu sa porodicom fudbalera.

Gudelj nikada nije krio koliko je vezan za svoje najmilije. A javnost neretko ostaje frapirana koliko su bliski, te se tako sa sestrom ljubi u usta. Upravo Vanja je mlada nada našeg tenisa, ali se njeno ime mnogo više spominje zbog stava prema poznatoj snajki.

Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj
foto: Printscreen Instagram / raznatovicanastasija

Ona danas ima 20 godina, a na društvenim mrežama često deli fotografije iz porodičnog života i s teniskog terena. Velika inspiracija u sporstu su joj braća, kao i roditelji. Naime, Vanjin otac je čuveni fudbaler sa internacionalnom karijerom Nebojša Gudelj, dok je majka Olivera bila uspešna košarkašica.

Iako se dugo mislilo da Anastasija ima dobar odnos sa svim Gudeljima, tokom Svetskog prvenstva u fudbalu pojavili su se drugačiji navodi. Olivera i Vanja nisu imale nikakav kontakt sa Ražnatovićevom, te su čak od Nemanje tražile i da dobiju razdvojene karte tako da na tribinama ne budu u blizini pevačice, što se i desilo. Međutim, iza njih je sedeo Duško Tošić što je navodno Anastasiju razbesnelo.

- Anastasija je poludela kad je videla njih troje na tribinama. Verovatno je to bila slučajnost da Tošić dobije red iza Vanje i Olivere, ali ako se uzme u obzir da je on suprug pevačice koja godinama ratuje sa Ražnatovićima, ne čudi činjenica što je Anastasija planula zbog toga. Sve to je rekla i Nemanji, negodujući zbog ponašanja njegove majke i sestre, ali očigledno da je on nemoćan da promeni bilo šta i da popravi odnose između članova porodice i svoje devojke. Anastasiji je stavio do znanja da ga zanima samo fudbal dok je u Dohi na Svetskom prvenstvu i da neće da se bavi sukobima", naveo je tada izvor Kurira.

Šta je pravi razlog za sukob i netrpeljivost između njih, niko sa sigurnošću ne zna, mada su se proteklih nedelja mogle čuti različite priče u javnosti o tome zašto je došlo do razdora i zašto su Olivera i Vanja prekinule kontakt s potencijalnom snajkom.

Vanja i Olivera su, kako je ispričao neimenovani izvor za domaće medije pre mesec dana, tada pokušale da kontrolišu vezu svog sina.

- Anastasija nije dozvoljava da se bilo ko meša u njihove planove, što je Oliveru i Vanju iznerviralo jer su one te koje su odlučivale gde će porodica Gudelj provoditi slobodno vreme. A kako je Nemanja sve više vremena počeo da provodi sa Anastasijom, to im je zasmetalo, te su i nju i njenu majku otpratile sa Instagrama. Da sve bude gore, počele su da favorizuju Nemanjinu bivšu devojku Sanju Vučić, koju ne samo da prate na Instagramu već održavaju kontakt s njom. Ovo je Anastasiju veoma pogodilo, pa je to razlog njenog neraspoloženja poslednjih dana - istakao je tom prilikom sagovornik za "Informer".

Sve ovo je dodatno šokiralo srpsku javnost, s obzirom da se cela Nemanjina porodica pojavila prošle godine na Anastasijinoj rođendanskoj proslavi, a svi mediji se preneli kako ih je balkanska zvezda Ceca Ražnatović srdačno dočekala.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram

Sanja o velikom uspehu u tenisu odmalena

Lepa brineta je čak pohađala i tenisku akademiju legendarne Kim Klajsters, čuvene belgijske teniserke.

- Kim mi daje brojne savete, kao i drugim igračicama i igračima u Akademiji. Rekla mi je da ako jednog dana budem u samom vrhu, potrebno je da ostanem normalna, ista, da ne dozvolim da uspesi negativno utiču na mene. Podržala me je, objasnila mi je da mi ide veoma dobro, i poručila da ako imam neko pitanje, uvek smem da joj priđem i da porazgovaram", ispričala je Vanja u jednom intervjuu za Novosti kada je imala samo 12 godina.

Tada je istakla da joj je želja da jednog dana predstavlja Srbiju.

- Srbija je moja zemlja. Ne volim da igram za Holandiju, nemam ništa sa tom zemljom. Braća mi igraju fudbal za Srbiju, i ja bih volela jednog dana isto tako da se pojavim u našem dresu. To mi je veliki san - zaključila je.

Vanja je tada ispričala da govori pet jezika: holandski, engleski, francuski, srpski i "malo španskog", koji je sigurno usavršila otkako njena braća igraju i žive u Španiji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs