Neverovatno!

GUDELJ JE ZBOG OVOG POTEZA NAPRAVIO VELIKI USPEH U KARIJERI: Najveću podršku mu je dala majka s kojom ima ŠOKANTAN ODNOS

Neobičan život Nemanje Gudelja svakoga ostavi bez teksta, posebno kada je reč o bizarnim porodičmnim odnosima.

Celebrities
17:17h Autor:
GUDELJ JE ZBOG OVOG POTEZA NAPRAVIO VELIKI USPEH U KARIJERI: Najveću podršku mu je dala majka s kojom ima ŠOKANTAN ODNOS
Neobičan život Nemanje Gudelja, Foto: ATA Images

Jedan od trenutno najplaćenijih naših fudbalera Nemanja Gudelj pre nekoliko dana suočio se sa velikim gudbitkom. Naime, slavni sportista i Anastasija Ražnatović izgubili su bebu, koju su željno iščekivali. Pevačica je ugasila društvene mreže i potpuno se povukla iz javnosti, ali je bodrila juče svog dečka u vrlo važnoj utakmici u Sevilji.

Naime, Nemanja je sa svojim timom osvojio titilu prvaka Lige Evrope, a Anastasija nije mogla da zadrži suze. Radovala se i plakala u isto vreme uz Gudeljevog najboljeg prijatelja Rašida. A emotvni snimak je obišao čitav svet.

Nemanja Gudelj je rođen 16. novembra 1991. u Beogradu u vreme kada je njegov otac Nebojša igrao za Partizan. Potom je prešao u NAC Bredu, a sa njim se i porodica preselila u taj holandski grad.

Gudelj je prošao kompletnu fudbalsku akademiju NAC Breda, a od 2009. godine je igrao za tim Brede ispod 19 godina i to u drugoj diviziji holandskog fudbala. Sledeće sezone prekomandovan je u prvi tim. Visok 187 cm, sa svega 17 godina počeo je na poziciji štopera. Sezona 2012/13. je bila sezona Nemanjine potpune afirmacije. Odlukom da napusti Ajaks i nastavi fudbalsku karijeru u Kini, napravio je veliki zaokret i ot tog momenta niže sve veće uspehe. Trenutno dominira igrom u španskoj Seviljia, a nastupa i za našu seniorsku reprezentaciju.

Poliglota i ljubitelj tetovaža

Poznati sportista govori šest jezika i veliki je ljubitelj tetovaža, pa mu je celo telo prekriveno crtežima. Jedna od prvih tetovaža koju je uradio još u Holandiji bio je portret njegovog oca, a poslednju tetovažu je uradio baš u Sevilji - tri krsta na leđima. Pored toga, na levoj nadlanici ima tasmanijskog đavola, dok je na desnoj nadlanici istetovirao krst i nekoliko stihova.

Jedna od tetovaža na Nemanjinom telu, koja je mnogima bila iznenađenje, je ime njegovog najboljeg prijatelja i šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa.

"Kad je Nemanja počeo da igra u Holandiji upoznao je Rašida, koji mu je bio asistent na treninzima. Odmah su se zbližili. Kad god je Gudelj menjao klub, njegov prijatelj je išao s njim. Postao mu je i lični asistent, vozač... Nerazdvojni su! Cela porodica Gudelj obožava Rašida i doživljava ga kao člana familije. Koliko ga vole, pokazuje i to što su Nemanja i njegov brat Dragi istetovirali njegovo ime na ruci! I Ražnatovići su ga super prihvatili, posebno Anastasija, koja mu je dala nadimak Raša", rekao je svojevremeno izvor za medije.

Voleo poznate dame i pre Anastasije

Pre nego što je uplovio u vezu sa Anastasijom, Nemanju Gudelja domaći mediji povezivali su sa pevačicom Sanjom Vučić i sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović.

Čime se bave Nemanjini roditelji?

Nebojša je karijeru započeo u Bosni odakle je došao u Partizan gde je proveo pune tri godine. Tokom svoje fudbalske karijere igrao je i za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandiji gde je branio boje Brede za koju je odigrao čak 300 utakmica. Karijeru je završio 2006. godine u Sparti. Ne voli da se eksponira u javnosti, kao ni njegova supruga Olivera, niti im je, čini se, prijatno što su zbog Nemnjine i Anastasijine veze u žiži interesovanja.

I posle završene igračke karijere, ostao je i daje u fudbalu, jer bez tog sporta i velikog zelenog terena ne može da zamisli život. Trenutno je angažovan na poziciji tehničkog direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

Međutim, stub porodice Gudelj, prema Nebojšinim rečima je Olivera, koja je podnela najveći žrtvu i brinula o deci, dok je on bio skoncentrisan na utakmice. Izgurala je na svojim plaćima i treninge i karantine, i putovanja, te je gotovo sama vaspitavala Nemanju, Dragog i Vanju, koji često ističu da su joj veoma zahvalni na svemu, kao i njen muž.

Pomalo bizarni porodični odnosi

Porodica Gudelj već nekoliko puta se našla na meti negativnih komentara, zbog veoma prisnih porodičnih fotografija koje kače na društvene mreže.

Podsetimo, krajem 2022. godine mlađa sestra fudbalera Nemanje Gudelja, Vanja Gudelj, objavila je fotografiju gde brata ljubi pravo u usta, što su mnogi na Tviteru komentarisali kao potpuno neprimereno.

Međutim, to njih nije sprečilo da nastave sa novim sličnim fotografijama.

Rođendanska slika majke i sina ponovo je iznenadila javnost. Oliverin mlađi sin Dragi Gudelj je na svom profilu objavio fotografiju sa majkom koja je mnoge ponovo isprovocirala.

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram

Dragi je naime obrazom naslonjen na majčine grudi i čini se da ova porodica u tome ne vidi ništa neobično, što ne misle ostali korisnici društvenih mreža.

Mnogi smatraju da bez obzira na majčinsku ljubav, ovako nešto deluje neprimereno u ovom uzrastu i da prevazilazi sve granice dobrog ukusa.

Takođe, na jednoj od fotografija Nemanja Gudelj leži go u krevetu, a rođena majka ga je obrglila od pozadi i ljubi ga u rame.

Sa druge strane, iako je očigledno da su članovi ove porodice izuzetni bliski i da među njima vlada harmonija, dugo su kružile glasine da Olivera nije prihvatila odmah novu snajku Anastasiju Ražnatović, te da ju je otpratila sa Instagrama. Međutim, kako nisu isplivale na površinu nove slične informacije, izgleda da su njih dve pronašle zajednički jezik, te da je zavladala sloga.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs