KO SU UNUCI TINE TARNER? Još je nisu ni OŽALILI, a borba za nasledstvo je već počela, otkrivena je MRAČNA TAJNA

Mnogi se pitaju ko su unuci Tine Tarner i zašto se ništa ne zna o njima.

Celebrities
22:00h Autor:
KO SU UNUCI TINE TARNER? Još je nisu ni OŽALILI, a borba za nasledstvo je već počela, otkrivena je MRAČNA TAJNA
Ko su unuci Tine Tarner, Foto: Mimmo Carriero / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Vest da je čuvena Kraljica rokenrola, Tina Tarner preminula u 83. godini, potresla je celu planetu, dok se svi uz nevericu i suze opraštaju od nje. Kraljica rokenrola je iz sebe ostavila vanvremenska hitove, međutim, život ove dive je neverovatna priča koja se nije mogla desiti čak ni na filmu.

Tina je preminula nakon duge bolesti, naveo je njen predstavnik, a pevačica je bolovala je od nekoliko bolesti poslednjih godina, uključujući kancer, moždani udar i insuficijencija bubrega.

Bila je žena koju su svi voleli, a ono što ju je tokom života zadesilo - ravno je paklu. Imala je četvoro dece, a kad je umrla, nije imao ko da je ožali. Nažalost, doživela je da sahrani svoju decu.

Tina Tarner
foto: Profimedia

Ozbiljna polemika povela se oko njenog nasledstva, odnosno pokrenulo se pitanje kome će ono pripasti. Pretpostavlja se da će većinu, ako ne i sve, ostaviti suprugu, sa kojim je u braku 10 godina, a u vezi ukupno 27 godina. Međutim, u isti mah, postavilo se pitanje i da li Tinini unuci dobijaju išta.

Zapravo, celokupna priča oko unuka Tarnerove obavijena je velom misterije. Najpre se govorilo da ne postoje, ali sada su se na mrežama našle fotografije koje potvrđuju ne samo da postoje, već da ih je pevačica i upoznala, iako se i za to govorilo da se nije dogodilo.

Podsetmo još jednom, Tina Tarner je bila majka četvoro dece – dvoje biološke dece Krega i Ronija sa različitim partnerima i dvoje usvojene dece - Ajka Tarnera Juniora i Majkla Tarnera, koju je Ajk Turner doveo iz njegove prethodne veze. Međutim, oba njena biološka sina su tragično preminula dok je pevačica još bila živa.

Šta se znalo o unucima?

Brojni mediji su tvrdili da sinovi Tine Tarner nisu imali dece, ali Distractifi navodi da je pevačica zapravo bila baka dvoje unuka. Sama Tina nikada nije govorila na ovu temu, niti su se njeni pokojni sinovi za života pojavljivali u javnosti sa svojom decom ako su ih imali.

Distractifi, međutim, tvrdi da je njen drugi biološki sin, a prvi sa Ikeom, Ronald „Roni“ Turner, imao dvoje dece sa svojom suprugom Afidom i petoro unučadi. Sada se smatra da su unuci i praunuci namerno sklanjani kako bi Tinin muž nasledio sve, a ne njena deca, sa kojom na kraju i nije bila u toliko dobrim odnosima.

Tina Tarner
foto: Mimmo Carriero / IPA / Sipa Press / Profimedia

Prava istina

Tvana Tarner, ćerka Tininog prvog muža, Ajka Tarnera, rekla je: "Vreme je da se leči srce... porodica zaista želi i treba da se izleči, oni su prošli kroz toliko toga i nastavljaju da prolaze kroz toliko toga."

"Ove dve elektrane su bile takav entitet - nikada neće biti drugog Ajka i Tine."

Tina je poslednjih nekoliko decenija života provela živeći u Švajcarskoj sa svojim drugim mužem, Ervinom Bahom, u svojoj vili od 76 miliona dolara. Kraljica roka imala je dvoje biološke dece.

Njen prvi sin Kreg, kojeg je dobila sa Rejmondom Hilom - jednim od članova prateće grupe Ajka Tarnera - rođen je kada je Tina imala 18 godina.

Zatim se udala za Ajka, koji je usvojio Krega, a par je potom dočekao i svog sina Ronija. Ona je zauzvrat usvojila Ajka Juniora i Majkla, čija je mama bila Ikeova prethodna supruga Lorejn Tejlor. Ajkov i Tinin čuveni problematični brak završio se razvodom 1978.

Tina je jedva poznavala decu svog sina Ronija - Rakel i Rendija, niti je ikada upoznala Rakeline dečake, Tajsona i Tajriza.

I Rakel i Rendi su se borili i još uvek pokušavaju da se pomire sa gubitkom svog oca, rečeno je za Page Six. Međutim, za Rakel se kaže da poseduje prelep glas, baš kao njena sada pokojna baka..

Tina Tarner
foto: Profimedia

Dok Kreg i Ajk Junior nikada nisu imali decu, Majkl ima ćerku Tifani Tarner-Djuks. Tarner-Dukes ima troje dece: ćerku Marli i sinove Amari i Đijani sa suprugom.

Niko od troje Tininih praunučadi preko Majkla nije upoznao svoju prabaku rok zvezdu, ali svi su muzikalni kao i njihovi slavni rođaci.

Tvana Tarner, koja je razgovarala sa Page Six, bila je Ajkova ćerka koju je dobio sa devojkom iz srednje škole, rekla je da je porodica ostala u šoku nakon Tinine smrti nakon niza zdravstvenih problema, uključujući bolest bubrega: "Niko se nije čuo sa Tinom neko vreme, dogodilo se tako iznenada."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Tina Tarner