SVI SE PITAJU KO ĆE NASLEDITI OGROMNO BOGATSTVO TINE TARNER: A ona je odavno donela odluku KOME ĆE DATI SILNE MILIONE

Kraljica rokenrola Tina Tarner bila je jedina žena koja je nagrađena u pop, rok i R&B kategorijama, pa ne čudi što je zarađivala ogromne svote novca.

Celebrities
16:21h Autor:
SVI SE PITAJU KO ĆE NASLEDITI OGROMNO BOGATSTVO TINE TARNER: A ona je odavno donela odluku KOME ĆE DATI SILNE MILIONE
Ko će naslediti bogatstvo Tine Tarner?, Foto: Profimedia

Napustila nas je legendarna pevačica Tina Tarner posle lavovskih borbi sa mnogim bolestima, a posle smao nekoliko dana od njene smrti krenule se brojne spekulacije. Naime, u svetskom šoubiznisu već se uveliko šuška o tome ko bi mogao da nasledi pevačicinu imovinu i veliku svotu novca sa računa.

Prema tvrdnjama stranih medija, Tina je iza sebe je ostavila oko 250 miliona dolara, a navodno je odavno donela odluku kome će njeno bogatstvo ostati nakon njene smrti.

S obzirom da se dugi niz godina borila sa rakom debelog creva, u jednom trenutku joj je bio potreban i novi bubreg, koji je velikodušno donirao njen suprug Ervin Bah.

Tina Tarner
foto: Profimedia

Iako nije otkriveno ko će naslediti njeno bogatstvo, pretpostavlja se da će većinu, ako ne i sve, ostaviti suprugu, sa kojim je u braku 10 godina, a u vezi ukupno 27 godina, piše Glossy.

Sa dvoje Tinine biološke dece, Krega i Ronija, koji su sada pokojni, mnogi bi očekivali da bi mogla da podeli svoje bogatstvo sa sinovima koje je usvojila nakon braka sa Ajkom Tarnerom, tačnije Ajkom Tarnerom Juniorom i Majklom Tarnerom.

Tina Tarner
foto: Profimedia

Međutim, 2018. Ike Jr. otkrio da nije razgovarao sa svojom majkom skoro 20 godina, dodajući da je i ona bila otuđena od Majkla, ali da je finansirala njegovo lečenje u jednoj ustanovi za oporavak.

Da podsetimo, svet je ove nedelje potresla vest o smrti Tine Tarner, pevačice koja će ostati upamćena kao kraljica rokenrola. Svet je napustila u 83. godini u mestu u neposrednoj blizini Ciriha, a potvrđeno je da je reč o prirodnoj smrti.

1 / 7 Foto: Profimedia

Ranije se borila sa rakom creva i patila od visokog krvnog pritiska više od četiri decenije. Njen život obeležili su brojni uspesi, poput 12 Gremi nagrada, čime je postala jedina žena koja je pobedila u pop, rok i R&B kategorijama, ali i tragedije koje su ostavile ogroman trag na nju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs