OVAKO LETUJE NAJBOGATIJI GLUMAC: Jedno pravilo ni u ludilu ne bi prekršio, a mnogi oženjeni muškarci mu žestoko zavide

Evo kako letuje najveći zavodnik Holivuda, Leonardo Dikaprio, kojem se žene bacaju pred noge.

Vip roditelji
13:17h Autor:
OVAKO LETUJE NAJBOGATIJI GLUMAC: Jedno pravilo ni u ludilu ne bi prekršio, a mnogi oženjeni muškarci mu žestoko zavide
Kako letuje najveći zavodnik Holivuda, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Leonardo Dikaprio jedan je od najbogatijih holivudskih glumaca, ali i najpoželjnijih neženja. Naime, Dikaprio s razlogom slovi za najpoželjnijeg neženju i frajera, a mnogi se pitaju zbog čega još uvek nije stao na ludi kamen uprkos činjenici da je imao najlepše žene pored sebe.

Već je svima postalo dobro poznato pravilo kojeg se glumac drži, a to je da svaku devojku ostavi čim navrši 25 godina. Čini se da Dikaprio nema nameru da se ženi, a kako godine prolaze sve više uživa u provodu sa mladim i atraktivnim devojkama.

Leonardo Dikaprio
foto: Profimedia

Za njega kažu da ne želi da stari, a na stilu života, mnogi muškarci bi mu pozavideli. Slobodno vreme koristi za uživanje na jahtama, a način na koji letuje odiše opuštenošću i luksuzom.

Leonardo Dikaprio, Kamila Morone
foto: Profimedia

Zanimljivo je da glumac skoro svaki vikend ide na krstarenje jahtom, a društvo mu prave prijatelji i zgodne, mlade devojke. Nije ni čudo što je najpoželjniji frajer u Holivudu kada ima sve ono što jednom muškarcu treba. Zato, kada on odmara, ne žali novac.

Leonardo Dikaprio, Kamila Morone
foto: Profimedia

Njegovo bogatstvo se procenjuje na neverovatnih 300 miliona dolara. Vlasnik je skupih nekretnina, a pored skupih jahti, automobila i vila koje poseduje, glumac ima i svoje ostrvo. Takođe, poseduje i umetnine od neprocenjive vrednosti. Nakon što je stekao veliki uspeh, slavu i bogatstvo, glumac je rešio da se prepusti svim životnim čarima.

1 / 9 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ovog puta paparaci su zabeležili nekoliko fotografija dok je glumac krstario Sardinijom, a u njegovom društvu našle su se i misteriozne devojke. Mnogi komentarišu kako se Dikaprio zapustio, te da ne vodi računa o svom izgledu kao nekada. Takođe, spočitavaju mu to što je "pustio" stomak, a mladim devojkama nalazi mane i kraj sebe želi devojku bez mane.

Međutim, glumac ne haje, već živi za dobar provod.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs