prava dama!

ČUVENA GLUMICA KOJU SVI OBOŽAVAMO IMA 65 GODINA I TELO DEVOJKE: Nikada nije išla na zatezanje kože, a lice neguje OVAKO

65-godišnja glumica Šeron Stoun pomera granice, a pokazuje to i novom fotografijom na Instagramu. Zauzela je izazovnu pozu i poručila pratiocima da je spremna za leto

Star look
08:12h Autor:
ČUVENA GLUMICA KOJU SVI OBOŽAVAMO IMA 65 GODINA I TELO DEVOJKE: Nikada nije išla na zatezanje kože, a lice neguje OVAKO
Kako Šeron Stoun neguje lice u 7 deceniji?, Foto: Profimedia/editorial images

Još od kako je u beloj haljini sela na stolicu u filmu "Niske strasti", glumica Šeron Stoun zna da je malo potrebno da bi pokazala svoj seksepil kojim jednostavno zrači. 65-godišnja glumica ovaj je put ipak otkrila malo više kože, a sve kako bi fanovima pokazala da je spremna za leto.

Na Instagramu je okačila vrlo izazovnu fotografiju u kojoj je pokazala kako joj stoji zeleni bikini s leopard dezenom, a zbog zavodljive poze jasno se vidi i njena pozadina i savršeno telo.

Zavodljiva poza pomalo liči onoj kakvu bi zauzele tinejdžerke slikajući se pre odlaska na plažu, ali glumica je pokazala da i ona ima telo za pokazivanje i da su godine zaista samo broj. Mnogi su pohvalili njenu objavu, a kreatorka Vera Vang u komentarima joj je ostavila nekoliko emotikona vatre kojima joj je poručila da izgleda sjajno.

Ovo leto glumica će dočekati spremna, za razliku od prošlog leta kad je u avgustu na Instagramu šaljivim tonom priznala da uvek dođe u formu tek kad leto završi.

Glumica je oduvek imala veliko samopouzdanje koje joj je i donelo status koji danas uživa, ali ovih dana sigurno je još i samopouzdanija zbog nove ljubavi. Nedavno su ju papraci uhvatili nakon večere s nepoznatim muškarcem, a Šeron je osmehom otkrila da je srećna i zaljubljena.

Kako neguje lice već godinama?

1. Manje je više

Dan počinje osnovnom negom – umivanjem i temeljnim pranjem zuba. Ovaj osvežavajući pristup brizi o sebi znači da je manje u stvari više. Blistav osmeh je dokaz efikasnosti takve rutine.

Šeron Stoun
foto: Profimedia

2. Voli jednostavne i pristupačne proizvode

Hidriranje kože kremom godinama je ključna komponenta rutine za negu Šeron Stoun. Njen najdragoceniji deo je starinska krema za lice koju joj je majka dala kada je imala 12 godina i savetovala joj da je koristi dva puta dnevno. "Rekla mi je: 'Maži ovo ujutru i uveče i bićeš mi zahvalna do kraja života'. I jesam joj i dan-danas zahvalna. Pomoglo je da mi koža ostane jedra i blistava", kaže glumica.

3. Kosu pere samo jednom ili dva puta nedeljno

Ređe pranje pomaže kosi da se odmori, omogućava joj da zadrži priorodnu masnoću i ostane nahranjena, smatra glumica. Stounova takođe veruje da preparate treba češće menjati, pa pri ruci uvek ima najmanje četiri različita brenda.

4. Nema nege bez pilinga

Stounova čvrsto veruje u moć eksfolijacije da bi se postigla čista i zdrava koža. "Mislim da je bitno da redovno čistite kožu", savetuje. "Verujem da to treba raditi na jednostavan način. Samo operite lice toplom vodom i očistite dobrim pilingom".

1 / 8 Foto: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

5. Kozmetičke procedure su individualne

Glumica shvata da svako ima svoj put i ubeđenja vezana za izgled. "Ako želite plastičnu operaciju, samo napred, uradite je. Ali ako ne želite, ne morate", rekla je u intervjuu za Harpers bazar. Što se nje tiče, u prošlosti je eksperimentisala sa injekcijama kako bi povećala usne, ali je nakon toga izgledala, kako kaže, "kao pastrmka". Sada bira prirodan izgled.

6. Unutrašnja lepota je prioritet

Prava lepota dolazi iznutra, veruje je glumica, i zbog toga bira da ne unosi u telo jako prerađenu hranu, gazirane sokove i kofein. U isto vreme se ne odriče onoga što voli, poput mesa i crne čokolade, i ne nameće sebi ograničenja. "Jedem ono što mi se jede", kaže Stounova. Kada je reč o fitnesu, uživa u pilatesu, kružnom treningu i plesu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs