DOK OČAJNIČKI POKUŠAVA DA VRATI IMIDŽ ZGODNE DEVOJKE, TRAGOVE STAROSTI NE MOŽE DA SAKRIJE: "Propala" je preko noći

Evo kako izgleda glumica koja očajnički pokušava da se podmladi i da izgleda kao devojka.

Star look
20:58h Autor:
DOK OČAJNIČKI POKUŠAVA DA VRATI IMIDŽ ZGODNE DEVOJKE, TRAGOVE STAROSTI NE MOŽE DA SAKRIJE: "Propala" je preko noći
Kako izgleda glumica koja očajnički pokušava da se podmladi, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Britanska glumica Danijela Vestbruk ne prestaje da privlači pažnju čudnim postupcima na plaži. Naime, ona već danima boravi na portugalskim plažama i oporavlja se od brojnih estetskih operacija, te je izašla serija zanimljivih fotografija na kojima se vidi glumica u čudnom izdanju.

Njeni neartikulisani pokreti i izobličena faca zabrinuli su javnost, a u par navrata je skinula kupaći kostim i šetala gola plažom.Osim toga, imala je niz čudnih poteza koji nikome nisu jasni. Mnogi komentarišu da glumica očajnički pokušava da privuče pažnju.

Danijela Vestbruk
Danijela Vestbrukfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čini se da Danijela estetskim operacijama pokušava da sakrije tragove koje je konzumiranje droge ostavilo. Naime, prvi put je probala drogu kada je imala samon 14 godina, a nakon što je u 16 godini dobila ulogu u popularnoj seriji "EastEnders", redovno je posećivala klubove i opijala se.

Šmrkala je kokain zbog čega je ostala bez nosnog septuma koji je zbog kokaina potpuno istrunuo.

Danijela Vestbruk
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Uzimala sam drogu i dok sam bila trudna. Porodila sam se na podu u toaletu, a kad su počeli trudovi, šmrkala sam kokain. Bila sam u užasnom stanju, niko mi nije mogao pomoći - ispričala je u jednom ranijem intervjuu.

1 / 8 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Danijela ima 49 godina, dok mnogi komentarišu da izgleda daleko starije, te se čini da je nezdrav način života ostavio dubok trag na njen fizički izgled. Međutim, ne možemo a da ne primetimo da je glumica liniju dovela do savršenstva. Ipak, mnogi joj zamere što po svaku cenu pokušava da povrati imidž atraktivne i mlade žene

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs