ZBOG NJE SE MUŠKARCI RAZVODE I RASTURAJU DOM: Postala je ljubavnica prve klase pa zavela mladića kojem je menjala pelene

Evo kako izgleda najzgodnija ljubavnica Larsa Pipen nakon što je nabacila nekoliko kilograma više.

Star look
Autor:
ZBOG NJE SE MUŠKARCI RAZVODE I RASTURAJU DOM: Postala je ljubavnica prve klase pa zavela mladića kojem je menjala pelene
Kako izgleda najzgodnija ljubavnica, Foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Larsa Pipen jedna je od najpoznatijih rijaliti zvezda. Bila je nejbolja prijateljica Kim Kardašijan, a javnost je zna i kao bivšu ženu NBA legende Skotija Pipena. Svojim zanosnim telom privlačila je pažnju gde god da se pojavi, a slovila je i za jednu od najzgodnijih žena.

Nadimak kojim se ona ponosi je "žderačica muškaraca", jer na koga ona "baci oko" taj nema nikakve šanse. Međutim, starleta je naglo počela da se goji, a na poslednjim fotografijama sa plaže izgleda neprepoznatljivo.

Njeno lice poprilično je promenilo oblik, pa se mnogi pitaju da li je ponovo radila neku estetsku korekciju ili je ostarila preko noći.

Larsa Pipen
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zanimljivo je i da joj je društvo pravila drugarica, umesto 16 godina mlađi dečko Markus Džordan, koji je inače sin najboljeg prijatelja njenog bivšeg muža.

Zlobnici kažu da je fatalna Larsa godinama gledala Markusa kako odrasta, s tim što je njegov otac, legendarni Majkl Džordan bio dobar prijatelj sa Larsinim bivšim mužem Skotijem sa kojim je igrao u istom timu. Često se mogu čuti komentari kako je Larsa nekada menjala pelene Markusu, a sada spava s njim po ceo dan.

Larsa Pipen
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

- Srećni smo. Motivišemo jedni druge i svi su sasvim srećni zbog naše veze. Na dobrom smo mestu - rekla je Larsa jednom prilikom.

Larsa je uvek znala kako da privuče pažnju javnosti, a ovo nije ni prvi, ni poslednji put da svojim ponašanjem puni medijske stupce. Tako je svojevremeno doživela pravi linč kada se saznalo da je u vezi sa NBA košarkašem Malikom Bislijem u vreme kada je njegova mlada supruga Montana ostala u drugom stanju. Šuškalo se i da je upravo ona ubacila bubicu Maliku da beba nije njegova zbog čega je Montana bila izbačena na ulicu.

1 / 9 Foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naravno, ispostavilo se da dete jeste njegovo, ali Larsu to nije zanimalo. Ona je i dalje radila po svom. Tako je svojevremeno bila u centru skandala i zbog nekadašnjih najboljih prijateljica Kardašijanki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs