KAŽU DA JE ONA NAJZGODNIJA MAMA NA PLAŽI: Ima telo zategnuto kao praćka, a ne postoji jednostavniji jelovnik od njenog

Evo kako se hrani najzgodnija mama u Holivudu i na koji način održava liniju savršenom.

Fitnes & Nutricija
14:38h Autor:
KAŽU DA JE ONA NAJZGODNIJA MAMA NA PLAŽI: Ima telo zategnuto kao praćka, a ne postoji jednostavniji jelovnik od njenog
Kako se hrani najzgodnija mama u Holivudu, Foto: Rachpoot/MEGA / The Mega Agency / ProfimediaĐ

Jedna od najatraktivnijih manekenki i glumica, Emili Ratajkovski ima 32 godine i telo na kojem bi joj mnoge žene pozavidele. Ona je uvek spremna za plažu, a slovi i za ženu sa najlepšom zadnjicom u Holivudu.

Nakon porođaja, odmah je dovela liniju do savršenstva, ali bilo je potrebno mnogo odricanja kako bi dobila zategnuto telo bez grama sala. Ipak, njegna ishrana ne bazira se isključivo na dijetalnim proizvodima, a na njenom meniju uvek se može naći i nešto kalorično.

Emili Ratajkovski
Emili Ratajkovskifoto: Inamorata x Mirror Palais/PLANET / Planet / Profimedia

Doručak: Za doručak uglavnom jede svoj omiljeni kolač i pije kafu.

Ručak: Drugi obrok u danu ipak je nutritivno bogatiji i promišljeniji, pa Ratajkovski tako kaže kako u većini slučajeva pojede salatu, ili eventualno sendvič, ali priznaje kako se može kontrolisati i voditi o računa o tome da se dobro oseća nakon što nešto pojede. Kaže i kako uz obrok voli popiti povrćni sok, poput onog od cvekle ili kurkume.

Emili Ratajkovski
foto: Inamorata x Mirror Palais/PLANET / Planet / Profimedia

Večera: Kad je reč o večeri, ističe kako je retko priprema kod kuće. Umesto toga, taj je obrok rezervisan za izlazak i druženje, a preferira lagane opcije poput sušija, uz neko dobro vino ili koktel. Sve u svemu, svoju ishranu opisuje kao balansiranu. Da, ponekad će najviše na svetu želeti da pojede mafin, ali će onda pripaziti da su joj ostali obroci kvalitetniji.

Rutina vežbanja

U redu, iz dosad pročitanog ste shvatili da, iako ona možda nije idealna, Ratajkovski ipak o svojoj prehrani vodi računa. Ali, pomislili bi mnogi, svoj dobar izgled verovatno u prvom redu duguje rigoroznim treninzima i satima znojenja u teretani. To, međutim, ne može biti dalje od istine, barem ako je verovati onome što deli sa javnošću.

1 / 7 Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Istakla je kako nije osoba koja voli privatne treninge niti zatvorene prostore. Umesto toga, svaku će priliku iskoristiti za odlazak na planinarenje u okolini Los Angelesa, a uz to odlazi i na časove joge – ali samo jednom nedeljno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs