glumac pravi pometnju

BILA JE PREVIŠE LEPA ZA BIVŠEG MUŽA, SAD JE U VEZI SA "DEŽURNIM MOMKOM HOLIVUDA": Upleten je u sve ljubavne spletke

O novim romansama Emili Ratajkovski ne prestaje da se spekuliše

Celebrities
12:57h Autor:
BILA JE PREVIŠE LEPA ZA BIVŠEG MUŽA, SAD JE U VEZI SA "DEŽURNIM MOMKOM HOLIVUDA": Upleten je u sve ljubavne spletke
Emili Ratajkovski uhvćena je u prisnom odnosu sa Pitom Dejvidsonom, Foto: Profimedia

Sve su glasnije priče da se Emili Ratajkovski ponovo zaljubila nakon kraha četvorogodišnjeg braka. Iako je od razvoda prošlo samo četiri meseca, američku manekenku i glumicu su mediji spajali sa mnogim poznatim muškarcima.

Prvo je krajem avgusta viđena nekoliko puta u društvu jednog od najvećih zavodnika svih vremena Breda Pita. Međutim, u međuvremenu je glumica nagoveštavala da je privlače i žene i muškarci, a negirala je i da između nje i Breda Pita ima nečeg više.

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia

Potom su nedavno pisalo da je Emili u vezi sa di-džejem Orazijom Rispom, a nakon toga su je paparaci uhvatili kako se ljubi sa misterioznim dečkom, čiji identitet javnost nije otkrila.

A sada je kao bomba odjeknula vest da je lepa manekenka započela romansu sa Pitom Dejvidsonom, bivšim dečkom Kim Kardašijan. Njihovi obožavaoci su ubeđeni da su oni zajedno, jer su viđeni zajedno u Bruklinu, a očevici su istakli da su izgledali veoma blisko.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Zbog burnog ljubavnog života, glumac Pit Dejvidson je dobio epitet "dežurnog momka" Holivuda, jer se njegovo ime pominje u gotovo svim raskidima ili novim vezama među poznatim ličnostima. Iza sebe ima romanse sa Kejt Bekinsejl i Arijanom Grande, a skoro se pojavila i informacija da postoje velike šanse da uđe u vezu sa Žizel Bindšen.

1 / 7 Foto: Profimedia

Sa druge strane, Emili Ratajkovski i Sebastijan Ber-Meklard razišli su se posle četiri godine braka, a odluku o raskidu donela je manekenka. Glasine o razilaženju para prvi put su se pojavile 14. jula, kada je 31-godišnja glumica viđena bez burme. Kasnije se ispostavilo da joj je muž bio neverann tokom cele veze i braka, pa je ova zanosna dama odlučila da stavi tačku na tu vezu iz koje ima i sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs