OVU STRANU DŽENIFER ANISTON NE ZNATE, PO PRVI PUT JE OTKRILA ZAŠTO NIJE POSTALA MAJKA: Progovorila o svim bolnim temam

Slavna glumica se tek sada oseća istinski srećnom

Celebrities
15:07h Autor:
OVU STRANU DŽENIFER ANISTON NE ZNATE, PO PRVI PUT JE OTKRILA ZAŠTO NIJE POSTALA MAJKA: Progovorila o svim bolnim temam
Dženifer Aniston prvi put otkrila zašto nije postala majka, Foto: Profimedia

Ćuvena glumica Dženifer Aniston (53) , najpoznatija po neprevaziđenoj ulozi u kultnoj seriji "Prijatelji" po prvi put je progovorila o borbi za potomstvo, odnosu sa Bred Pitom i brojnim drugim stvarima iz prvatnog života sa časopis "Allure".

- Pokušavala sam da zatrudnim. Bio je to izazovan put za mene, put ka tome da dobijem bebu. Sve godine i godine i godine nagađanja... Bilo je zaista teško. Prolazila sam kroz vantelesnu oplodnju, pila kineske čajeve, kako to kažete. Radila sve to. Sve bih dala da mi je neko rekao: "Zamrzni jajne ćelije. Učini sebi uslugu" - započela je priču slavna glumica.

Dženifer Aniston
foto: Shutterstock

Uz njeno ime su se stalno povezivale glasine kako je žrtvovala majčinstvo zbog velike želje da ima što uspešniju karijeru. Takođe, šuškalo da se rastala od Bred Pita, sa kojim je bila u braku od 2000. do 2005. godine, jer nisu imali dece. Obe stvari je oštro demanotvala.

- To su bile apsolutne lažii. Te priče da sam bila sebična... I da mi je samo stalo do karijere. I ne daj Bože da je žena uspešna i da nema dete. I taj razlog zašto me je muž napustio , razlog zašto smo raskinuli i prekinuli naš brak jer nisam mogla da mu podarim dete - rekla je.

Dženifer Aniston, Bred Pit
foto: Profimedia

Naglasila je da danas ne žali ni zbog čega.

- Evo me danas. Brod je isplovio. Zapravo sada osećam malo olakšanje jer više nema pitanja: "Mogu li?“ Ne moram više da razmišljam o tome. Više ne obraćam pažnju na to šta drugi govore. Srećnija sam nego ikada pre - kaže Dženifer.

- Rekla bih da sam u kasnim 30-im, 40-im prošla kroz zaista teška sra*a, i da nije bilo toga, nikada ne bih postala ono što je trebalo da postanem. Zato sam toliko zahvalna na svemu tome. Inače bih ostala osoba koja je bila tako uplašena, tako nervozna, tako nesigurna ko sebe. A sada, koga briga! Osećam se najbolje zbog onoga što jesam danas, bolje nego ikada u svojim 20-im ili 30-im, ili svojim srednjim 40-im - poručila je.

1 / 9 Foto: Profimedia

Priznala je da je veoma teško podnosila komentare o tome zašto se nije ostvarila u ulozi majke i da dugo vremena nije umela sa tim da se izbori, ali da se sada konačno izdigla iznad svega.

Sa druge strane, nje slike za naslovicu decembarskog broja "Allure" izaivala se pravu pometnju na društvenim mrežama. Samo su se nizali komplimenti na račun njenog fenomenalnog izgleda u 53. godini. Definitivno, blista i Šanelovom kušaćem kostimu, u kojem smo imali priliku da vidimo i Kim Kardašijan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs