PROMENA IMIDŽA

ISTORIJA FRIZURA DŽENIFER ANISTON: Šta mislite kada je najbolje izgledala? (GALERIJA)

Denifer Aniston, nama poznata kao Rejčel grin u seriji Prijatelji. Kroz deset sezona, koliko je serija trajala, Dženifer tj Rejčel je imala dosta promena što se tiče njene kose.

Galerije
Autor:
ISTORIJA FRIZURA DŽENIFER ANISTON: Šta mislite kada je najbolje izgledala? (GALERIJA)
Foto: Profimedia

Dženifer Aniston je jedna od onih glumica koje svi vole. Generacije i generacije su odrasle uz njenu ulogu Rejčel Grin u seriji Prijatelji.

Pored uloge u najpopularnijoj seriji, pratili smo i kako se menja njen imidž. Sve smo prošle period kada smo želele da imamo frizuru Jennifer Aniston, bilo da je to kultni The Rachel haircut.

Na samom početku snimanja serije Prijatelji, Aniston je imala stepenasto ošišanu kosu do iznad ramena. U ovom periodu je njena kosa i dalje bila potpuno prirodna i čupava, što joj je davalo posebnu vrstu šarma.

1 / 6 Foto: PrintScreen / Instagram /inspiringinstafeeds/Friends

Zato se njen frizer dosetio – stepena! Međutim, trebalo je da stepeni budu samo malo ošišani, odnosno, da između njih ne bude toliki razmak, ali se zaneo i kreirao frizuru koju danas zovemo The Rachel haircut.

Nakon ovoga, Aniston je jedva čekala da joj kosa poraste, jer se njoj uopšte nije dopala tako tršava i kratka kosa. Zbog toga, kroz čitavu seriju Prijatelji, vidimo Aniston duge kose boje meda sa povremenim posvetljivanjem uz pomoć pramenova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs