SKANDAL TRESE HOLIVUD

OTKRIVENE MRAČNE TAJNE MILJENIKA SVIH ŽENA: "Iskoristio je moć i silovao me kada sam imala 14 godina!"

Voren Biti se trenutno nalazi na stubu srama zbog užasnih optužbi

Celebrities
14:22h Autor:
OTKRIVENE MRAČNE TAJNE MILJENIKA SVIH ŽENA: "Iskoristio je moć i silovao me kada sam imala 14 godina!"
Žena tužila Vorena Bitija da ju je seksualno zlostavljao kada je imala 14 godina, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kristin Herš (65) tužila je glumca Vorena Bitija (85) da ju je prisilio na seksualne odnose kada je imala 14 godine. Upoznala ga je tokom snimanja filma 1973. a zlostavljanje se dogodilo kasnije te godine.

- Iskoristio je svoj status i moć i prisilio me da budem intimna sa njim - otkrila je Herš.

Zbog zlostavljanja koje je prema njenim rečima doživela, pretrpela je emocionalnu i psihičku bol. Borila se sa osećajem srama i krivice.

Voren Biti
foto: Profimedia

Ističe da je na set odvela slučajno komšinica, koja je učestvovala u stvaranju filma. I kako naglašava, bilo joj je čudno što joj je Voren, koji je tada imao 35 godina, poklanjao izuzetno mnogo pažnje.

U tužbi se navodi da joj je Biti, inače holivudski veteran sa 14 nominacija za Oskara, obasipao komplimenitma, a potom i da joj je dao broj telefona, tražeći od nje da mu se javi. Naime, pozvao ju je u hotel u kojem je živeo, odveo je u svoj auto, ponudio joj pomoć oko školskog zadatka i razgovarao sa njom o gubitku nevinosti.

Tužba
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dalje se navodi da je tokom 1973. godine, kada je Herš imala svega 14 godina, Biti iskoristio svoj uticaj kako bi je prisilio na intimne odnose. Međutim, u sudskim dokumentima predatim u ponedeljak Višem sudu u Los Anđelesu ne spominje se direktno ime Vorena Bitija, ali se jasno ukazuje na njega.

"Dejli mejl" kontaktirao je predstavnike za štampu Vorena Biitja kao i advokate Kristin Herš.

1 / 8 Foto: Reuters

- Koristio je svoju ulogu, status i moć poznate holivudske zvezde kako bi dobio pristup, manipulisao njome, iskorišćavao je i prisiljavao je na seksualni kontakt tokom nekoliko meseci u državi Kaliforniji - istakao je Kristin advokatski tim.

U tužbi se tvrdi da Hirš nije mogla da pristane na seksualan odnos jer je bila maloletna u to vreme, a sada traži odštetu i kaznu za Vorena Bitija.

Svojevremno, Voren je tvrdio da je spavao sa više od 12.000 žena, a da mnogima ne zna ni ime. Sve se promenilo kada je upoznao 21 godinu mlađu kolegicu Anet Bening.

- Ako sam i grešio u odnosima sa ženama, to je samo zato što sam bio zavisan o ljubavi. Ako sam bio ludo zaljubljen, a nije išlo sve kako bi trebalo, moji kreativni impulsi bi sublimirali. Počeo bih odmah tražiti drugu jer sam mislio da je prethodna bila greška i da je najbolje otići - rekao je jednom Kasanova 20. veka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs