Porodična drama trese Holivud: Ujedinile se ćerke, majka i bivša verenica, sada tuže pevača, on ne zna gde mu je glava

Nakon što je u javnosti dospeo audio snimak u kom poznati pevač vređa bivšu ženu, ćerke i bivšu verenicu, one su se ujedinile protiv njega. Nastala je prava porodična drama.

Celebrities
Autor:
Porodična drama trese Holivud: Ujedinile se ćerke, majka i bivša verenica, sada tuže pevača, on ne zna gde mu je glava
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Pevačica Noa Sajrus je hrabro ustala zajedno sa svojom sestrom Majli Sajrus i majkom Tiš Sajrus, kako bi se suprotstavile Biliju Reju Sarusu, bivšem suprugu i ocu, nakon što je izneo šokantne tvrdnje u javnosti.

Noin i Majlijev otuđeni otac Bili Rej (62) nazvao je Majli "budaletinom" i "lažovkom", uz to ih je oštro psovao i kudio, prenosi "Dejli Mejl".

Nekoliko sati nakon što je Bili Rej izneo šokantne i toksične tvrdnje, vređajući i bivšu devojku Fajerouz (37) i bivšu ženu Tiš, Majli je podelila fotografiju na kojoj grli svoju majku kao očigledan izraz podrške svom drugom roditelju.

Majli je objavila fotografije sa svojom majkom sa nedavne Guči žurke u Los Anđelesu, za parfem čija je ambasadorka.

Takođe, njegova donedavno verenica Fajerouz, ostala je zatečena ovim porodičnim ratom, jer je Bili Rej takođe isprozivao tokom audio intervjua koji je izašao u javnosti.

Noa Sajrus
Noa Sajrus foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Borba se sada vodi na svim frontovima u porodici, koja će verovatno rezultirati tužbom protiv njihovog oca za povredu časti i ugleda, jer je izneo kompromitujuće stavove.

Takođe, njegova bivša verenica je već pokrenula postupak protiv Bilija Reja za zlostavljanje koje je trpela sve vreme dok su bili zajedno, zabranjujući joj da se viđa sa prijateljicama i da izlazi bez njega. Svaki put bi morala da traži dozvolu i da ga obaveštava o svom kretanju, tvrdila je Fajerouz u intervjuu prošlog meseca za isti medij.

Fajerouz i Bili Rej Sajrus
Fajerouz i Bili Rej Sajrus foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Bili Rej je rekao da ništa od toga nije tačno i da će pokrenuti kontratužbu, napisavši na svom Instagram nalogu:"Vidimo se na sudu".

Porodična drama Sajrus nastavlja se, a kako će se završiti, ostaje da saznamo.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs