Poznata pevačica tvrdi da je muž mučio i da se jedva izvukla: Pobegla kod mame sa decom kada više nije mogla da podnese

Čuvena pevačica optužila je svog bivšeg supruga za porodično nasilje, koji je uzvratio tužbom od skoro 5 miliona evra nadoknade.

Celebrities
Autor:
Poznata pevačica tvrdi da je muž mučio i da se jedva izvukla: Pobegla kod mame sa decom kada više nije mogla da podnese
Foto: Profimedia

Bivši suprug poznate pevačice Spajs Grls gurpe Mel Bi, Stiven Belafonte, viđen je u Londonu usred tužbe od skoro 5 miliona evra, nakon što je pevačica iznela u javnost da ju je muž maltretirao finansijski, psihički i fizički.

Stiven i Mel su bili u braku od 2007. do 2017. i zajedno imaju ćerku Medison (12).

Istakla je da je finansijski mnogo mučio, tako da je prilikom njihovog rastanka, ona ostala sa svega nešto više od 800 evra(što je malo za standarde Velike Britanije).

Mel Bi
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor je u ponedeljak za britanski list"Miror" rekao da je Stiven stigao u Veliku Britaniju sa planovima da svoju ćerku ostavi u Melinoj kući, ali da pevačica nije želela da razgovara sa njim.

Izvor je rekao: "Stiven nastavlja sa sudskim procesom, ali želi da stvari budu što prijateljskije moguće zbog njihove ćerke."

"On bi rado da sedne i razgovara o stvarima sa Mel, ali ona ne želi da razgovara sa njim niti da ga vidi.“

Filmski producent tuži Mel tvrdeći da se ona "uključila u namernu i široku kampanju da mu izazove tešku emocionalnu nevolju i uništi njegovu reputaciju", otkriveno je u maju.

Belafonte, 49, navodi da je Mel započela svoje "dugotrajno uznemiravanje" 2017. godine sa "lažnim" tvrdnjama o nasilju u porodici, za koje kaže da su na kraju odbačene.

Mel Bi
foto: DLIPALON / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kasnije je istakao: "Šteta je učinjena. Kao rezultat lažnih navoda o silovanju, ilegalnom posedovanju oružja, trgovini seksom, proizvodnji ilegalne pornografije, napadima kod kuće i ugrožavanju dece".

Međutim, Stiven je zbog toga izgubio pristup svom domu i deci.

Pojavljujući se u emisiji "Loose Women" u martu, Mel Bi je otkrila da je pet godina nakon što je napustila Stivena, i dalje patila od napada panike i PTSP-a, a da je prethodno šest ili sedam puta pokušavala da prekine brak.

Mel se pojavila u emisiji tokom njihove kampanje "Facing It Together", koja ima za cilj da podigne svest o porodičnom zlostavljanju.

Mel je rekla tokom emisije da nije bila voljna da napusti Stivena jer se potpuno izopštila od svoje porodice.

Mel B
foto: Profimedia

Rekla je: "Iako sam bila u braku deset godina, pokušala sam da odem šest ili sedam puta. Vratila sam se zbog straha ili ucene."

"Misliš sve vreme kao: šta ću ako odem, nisam razgovarala sa mamom nedeljama, i tako bi prošlo mesec dana, godinu dana. To se dešava tako postepeno."

"Osećate se kao da sve radite pogrešno". Prešla sam od života u vili u Los Anđelesu do maminog bungalova sa decom."

"Nisam očekivala da će se to desiti u mojim četrdesetim godinama nakon uspešne karijere, ali nisam imala gde da idem jer sam bila toliko finansijski pogođena zbog moje veze, da sam morala da se snalazim malo po malo."

Mel je provela pet godina štedeći i ovog meseca se preselila u preuređenu seosku kuću u Zapadnom Jorkširu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs