Bivša spajsica

Bivši muž poznate pevačice progovorio: Imali smo vezu sa dadiljom, naterala ju je da istetovira njeno ime na vaginu! (FOTO)

Dodao je da mu je odvratno kako je sve o svojoj zavisnosti o drogama i nezasitosti u seksu pisala u svojoj novoj knjizi "Brutalno iskreno"

Vip priča
Autor:
Bivši muž poznate pevačice progovorio: Imali smo vezu sa dadiljom, naterala ju je da istetovira njeno ime na vaginu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivši muž Mel Bi Stiven Belafonte progovorio je o seks snimcima za koje je njegova bivša supruga tvrdila da su mu služile kao sredstvo ucene tokom njihovog desetogodišnjeg braka. Belafonte tvrdi da nije on snimao suprugu, već je neretko ona bila ta koja je bila iza kamere.

U intervjuu za Daily Mail TV, Belafonte je tvrdio da je bivša spajsica bila zavisna od alkohola i drogame do te mere da je ušmrkavala linije kokaina pred decom.

Šmrkala sam i do 5 linija kokaina pred snimanje: Zvezda X Faktora zaprepastila izjavom! (FOTO)

foto: Profimedia

Prema njegovim tvrdnjama, dok je s jedne strane divljala na žurkama, ponašala se promiskuitetno i drogirala se, s druge strane je pokušala da održi imidž porodične žene u javnosti. Optužbama da ju je zlostavljao uništila je njegovu reputaciju, požalio se.

"Uopšte nemam pojma za koga sam to bio oženjen. To je žena koja bi mi prerezala grkljan ako bi to značilo da se neće saznati da je zavisnica. Sve što je rekla i uradila kako bi sačuvala svoj imidž bilo je užasno i zlo. Tad sam shvatio koliko sam bio glup", rekao je.

Dodao je da mu je odvratno kako je sve o svojoj zavisnosti o drogama i nezasitosti u seksu pisala u svojoj novoj knjizi "Brutalno iskreno".

"Mene krivi za svoju zavisnost od kokaina, krivi me za seksualne stvari, odvratno je to. Ne znam ni za jednu osobu kojoj je stalo do dece, koja se zalaže za moć žena, a koja bi pustila tako nešto u javnost da njene ćerke čitaju", rekao je.

Veliki povratak: Popularne Spajs Grls ponovo zajedno, ali bez Viktorije!

foto: Profimedia

"Snimci su bili za psihijatra"

U knjizi opisuje seks u troje koji je imala s mužem i drugom ženom na početku braka, a za koji priznaje da ga je ona inicirala. Tvrdi da se šokirala kad je saznala da je njen muž sve snimao. Tokom njihovog razvoda na sudu je tvrdila da postoji 64 snimaka koje je njen muž snimio nakon što ju je drogirao.

"Moja žena je snimala mene, želim da pokaže snimke koje je ona snimila. Ona je potpuno obučena, okreće kameru prema sebi i govori: "Ovo je seksi", dok me snima s drugom ženom", opisao je.

Njihova dadilja Lorejn Gils izjavila je da je pet godina bila u vezi s Mel B i da je povremeno imala seks u troje s njom i Belafonteom. Mel je tvrdila da je njih dvoje ucenjuju snimcima seksa.

"Morao bih da budem lud da to objavim zbog strogih zakona o osvetničkoj pornografiji u Kaliforniji, a i ne želim da moje ćerke to vide", tvrdi on.

Dodao je da Mel nagovorila dadilju da pored vagine istetovira reči "vlasništvo Mel Bi".

Belafonte priznaje da seks snimci postoje i da je na nekima od njih Mel Bi u alkoholisanom stanju i drogirana, ali tvrdi da su oni snimani kao dokaz za njenog psihoterapeuta. Naime, prema njegovim tvrdnjama, Mel Bi odbacuje svu krivicu sa sebe.

Poznati par sedam godina imao seksualnu vezu sa dadiljom: Ljubav pukla, javnost zgrožena! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs