Fatalni zavodnik

Celog života iskorišćavao bogate žene: Otkrivena prava istina o Džastinu Terou? (FOTO)

Ceo svet je bio šokiran kada su holivudska miljenica Dženifer Aniston i njen suprug potvrdili prošlog četvrtka da se razvode nakon svega 2 i po godine braka

Celebrities
22:49h Autor:
Celog života iskorišćavao bogate žene: Otkrivena prava istina o Džastinu Terou? (FOTO)
Foto: Profimedia

Dženifer Aniston upravo prolazi kroz drugi razvod. Holivudska miljenica i njen suprug Džastin Tero potvrdili su prošlog četvrtka da se razvode nakon svega 2 i po godine braka.

Iako se već neko vreme šuškalo da im je brak u krizi, navodno zato što ona ne želi decu, par je uspešno opovrgavao sve napise, ali su ih na kraju ipak i zvanično potvrdili. "Inače bismo to zadržali za sebe, ali s obzirom na tračeve i izmišljotine, hteli smo da iznesemo istinu. Šta god se pisalo o nama, ne dolazi od nas, to su nečije izmišljotine. Želimo da zadržimo duboko poštovanje i ljubav jedno prema drugome", stoji u saopštenju koje potpisuje glumičin portparol.

foto: Profimedia

Podsetimo, par je svoju vezu započeo u maju 2011. godine, a u avgustu 2012. godine Džastin je kleknuo pred svoju dragu na proslavi njenog 41. rođendana. Par se venčao 2015. godine u svojoj vili, a do dan danas nismo videli ni jednu fotografiju s venčanja. Nakon ovakvih vesti, vrlo verovatno ni nećemo.

Par je u saopštenju potvrdio da su se za razvod odlučili još krajem prošle godine, što objašnjava činjenicu da ih u poslednje vreme nismo viđali zajedno, ali i to da je 49. rođendan Dženifer provela s prijateljicama u Malibuu, dok je Džastin bio u Njujorku.

Krivac za raspad braka nije Bred Pit: Suprug Dženifer Aniston u zagrljaju poznate plavuše! (FOTO)

foto: Profimedia

Inače, otkad je započela vezu s naočitim Džastinom, počele su priče kako dotični ima dugu istoriju iskorišćavanja slavnijih i bogatijih žena zbog novca i slave, ali Dženifer to nikada nije komentarisala. S druge strane, pre slavne "Prijateljice", glumac, producent i scenarista bio je čak 11 godina u vezi s holivudskom stilistkinjom Hajdi Bajvens, a šuška se da ju je neko vreme i varao s Dženifer.

foto: Profimedia

Čini se da se sreća zaista ne gradi na tuđoj nesreći, a ceo svet sada je uperio oči u Dženifer i njenog bivšeg supruga Breda Pita koji ju je nakon 7 godina braka, davne 2004. godine, ostavio zbog glumice Anđeline Džoli. Međutim, ni oni nisu izdržali.

Dženifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda Breda Pita: Nije skidala osmeh s lica! (FOTO)

foto: Profimedia

Internet je tako uveren da će se Bred i Dženifer sada pomiriti, a jedna od teorija je da je Dženifer otkačila Džastina upravo zbog bivšeg supruga.

Ima li u tome istine, pokazaće vreme, jer u Holivudu baš ništa ne može da ostane tajna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs