Nesrećno detinjstvo

Biograf princeze Dajane tvrdi: Psihički problemi i traume su joj uništili brak! (FOTO)

Fanovi kraljevske porodice Hariju i Megan žele drugačiji brak od onoga koji su imali njegovi roditelji, a život Dajane i Čarlsa i dalje je vruća tema o kojoj mnogi žele da znaju što više

Vip priča
Autor:
Biograf princeze Dajane tvrdi: Psihički problemi i traume su joj uništili brak! (FOTO)
Foto: Profimedia

Poslednjih nekoliko dana sve oči sveta uprte su u britanski dvor i fotografije s venčanja princa Harija i Megan Markl. Kada se priča i piše o kraljevskoj porodici, nemoguće je ne spomenuti princezu Dajanu i njen propali brak s princom Čarlsom.

Fanovi kraljevske porodice Hariju i Megan žele drugačiji brak od onoga koji su imali njegovi roditelji, a život Dajane i Čarlsa i dalje je vruća tema o kojoj mnogi žele da znaju što više.

U dokumentarcu "Dajana - Priča o princezi" navodi se da su za vreme braka princa Čarlsa i lejdi Dajane njegovi prijatelji pričali da princeza ima psihičke probleme zbog trauma koje vuče iz detinjstva. Naime, kada je imala 7 godina, njeni roditelji su se razveli, a otac je dobio starateljstvo.

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)

foto: Profimedia

Peni Džunor, biograf pokojne princeze, takođe je u spomenutom dokumentarcu iznela tvrdnju da je Dajana u vezu s princem ušla sa psihičkim problemima koji su kasnije kulminirali depresijom i bulimijom.

Razvod Dajaninih roditelja navodno je bio jednako dramatičan kao i njen, a njih dvoje nakon razvoda gotovo više nisu razgovarali. Njen otac se ponovo oženio nakon nekoliko godina, a Dajana je to jako teško podnela.

"Imala je nesrećno detinjstvo i sama ušla u jednako nesrećan brak", kaže Džunor.

Princeza Dajana je, napomenimo, bila "idealna devojka za princa Čarlsa" u to doba. Bila je ćerka engleskog grofa, imala je 19 godina i nije imala dečka pre princa. Iako se početak njihovog braka činio kao bajka, princeza je kasnije sama priznala da je to bio pakao od prvog dana te da je tokom prvih godina života s Čarlsom obolela od bulimije i depresije i nekoliko puta je pokušala da se ubije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs