Naziva sebe princem

Novi skandal trese kraljevsku porodicu: Pojavio se čovek koji tvrdi da je vanbračni sin princa Čarlsa i Kamile Parker i ima dokaz za to! (FOTO)

Prema njegovim tvrdnjama, on je došao na svet nakon što su se tada 17-godišnji Čarls i 18-godišnja Kamila prvi put "spetljali"

Vip priča
Autor: ,
Novi skandal trese kraljevsku porodicu: Pojavio se čovek koji tvrdi da je vanbračni sin princa Čarlsa i Kamile Parker i ima dokaz za to! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pre nego je oženio Kamilu, princ Čarls je bio u braku s pokojnom princezom Dajanom s kojom je dobio dva sina, prinčeve Vilijama i Harija. Sada je javnost iznenadila vest da to možda nisu njegova jedina deca.

Kako piše Miror, 52-godišnji Sajmon Čarls Dorante-Dej tvrdi da je on plod prve afere princa Čarlsa i njegove sadašnje supruge Kamile, zbog čega traži podvrgavanje DNK analizi kako bi dokazao svoje reči.

Ljubomora ga je izjedala: Princ Čarls nikada nije mogao da se pomiri što narod voli Dajanu, a ne njega! (FOTO)

Prema njegovim tvrdnjama, on je došao na svet nakon što su se tada 17-godišnji Čarls i 18-godišnja Kamila prvi put "spetljali", rođen je 5. aprila 1966. godine u Hempširu, a sada živi u Australiji. Kada mu je bilo 18 meseci, usvojila ga je Vinifred, radnica kraljice Elizabete II i princa Filipa koja mu je navodno rekla ko su njegovi biološki roditelji.

Kakav je to otac i muž: Potez kojim je princ Čarls slomio srce Dajani odmah nakon porođaja!

"Nije mi davala smernice, govorila mi je otvoreno", kaže Sajmon čiji profili na društvenim mrežama u poslednje vreme gore od objava u kojima ističe da je on zaista sin Kamile i Čarlsa.

Kamila Parker otkrila do sada čuvanu tajnu: Jedna stvar kojoj princ Čarls ne može da odoli! (VIDEO)

Takođe, Sajmon tvrdi da je pokojna princeza Dajana znala za njega, te kako bi, da je ostala živa, istina sigurno izašla na videlo.

"Verujem da je Dajana znala da ja postojim i da je "složila kockice". Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htela je to objavi javno", tvrdi navodni sin kraljevskog para.

Čarls se s princezom Dajanom oženio 1981, a razveli su se 1996. godine, nakon čega je ona poginula u saobraćajnoj nesreći samo godinu dana kasnije. Potom je Čarls 2005. godine oženio Kamilu koja je ranije bila u braku s Endrjuom Parkerom Boulsom, s kojim ima 41-godišnju ćerku Loru i 44-godišnjeg sina Toma.

Ovo su deca Kamile Parker: Imaju dobar razlog zašto ne žele da se pojavljuju u javnosti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs