Specifičan ukus

Kamila Parker otkrila do sada čuvanu tajnu: Jedna stvar kojoj princ Čarls ne može da odoli! (VIDEO)

Gostujući u australijskoj verziji "MasterChef"-a, vojvotkinja od Kornvola je tamošnjim gledaocima otkrila koju hranu treba pripremiti ukoliko dođu u situaciju da moraju da kuvaju za britanskog prestolonaslednika

Celebrities 09.07.2018. - 08:10h Autor: tportal.hr
Foto: Reuters / Peter Nicholls

Kada je nedavno gostovala u popularnoj verziji šoua "MasterChef" u Australiji, 70-godišnja vojvotkinja od Kornvola Kamila Parker otkrila je kojoj hrani njen suprug, princ Čarls ne može da odoli.

 

"On obožava domaći sir. Generalno, veliki je obožavalac svih vrsta sireva i bilo što sa sirom njega će da oduševi", rekla je Kamila i dodala da njen godinu dana mlađi suprug ne može da odoli ni hrani koja ima jaja i domaće povrće.

 

"Time biste ga oduševili", savetovala je Kamila kuvara, kako bi, ukoliko se nađe u prilici, znao šta da pripremi princu Čarlsu.

 

Iza suzdržanog Kamilinog lica skrivao se kontranapad: Šta je sve ljubavnica princa Čarlsa radila princezi Dajani! (FOTO)

Uz to što on voli, Kamila je otkrila i jednu stvar koja je nepoželjna na kraljevskom dvoru i među članovima kraljevske porodice, a to je beli luk. Kako je rekla, ona i suprug uživaju, kada su na putovanjima, u isprobavanju lokalnih specijaliteta.

 

Princ Čarls obožava svoju snaju: Evo kakav je nadimak dao Megan Markl! (FOTO)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs