Plus-sajz manekenka

Intimna ispovest žene koja je zaludela svet: Drogirala sam se i spavala sa pogrešnim muškarcima sa samo 17 godina!

Plus-sajz model Ešli Grajam u intimnoj ispovesti otkrila je kako je izgledao njen život sa 17 godina.

Vip priča 08.07.2018. - 19:06h Autor: Harpersbazaar.com / Superžena
Foto: Profimedia

Poznata manekenka Ešli Grajam priznala je da je mnogi doživljavaju kao anđela, ali da je ona bila i te kako prava buntovnica kada se sa 17 godina presila u Njujork i započela svoju karijeru modela.

 

Plus-sajz manekenka je danas zahvalna svojoj majki jer ju je vratila na pravi put i, uprkos adolescentskim problemima, osnažila da ne odustaje od svojih snova.

 

"Koristila sam droge, imala sam seks sa pogrešnim muškarcima, jela sam lošu hranu, nisam vežbala i nisam brinula o svom duhu" kazala je u intervjuu za "Harpers Bazar".

 

Vog prekršio sopstveno pravilo: Na naslovnu stranu stavio ženu sa oblinama! (FOTO)

Ešli je dodala da je sve to uzrokovalo da se za dve godine ugoji 11 kilogama, zbog čega su joj modni agenti rekli da je njena karijera završena.

 

"Tada sam zvala mamu i tatu i rekla im: 'Vraćam se kući. Više se neću baviti ovim.' Majka mi je potom kazala nešto što gledano iz sadašnjeg trenutka zvuči krajnje proročki: 'Ti to možeš. Tvoje telo će jednog dana promeniti nečiji život', ispričala je plus-sajz lepotica.

 

Decu nam ubija droga! Ispovest od koje će vam se dići kosa: Tokom žurke imam velike tripove a sutradan samo crnilo i raspad! Ne ustajem iz kreveta!

Jedna od najtraženijih manekenki sa oblinama slovi za inspirativnu damu koja je osnažila žene širom sveta da prihvate svoje telo i obline, zanemarujući standarde lepote koje je godinama unazad nametala modna industrija.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...