Pun pogodak

Letnje oblačenje za žene sa oblinama: 6 odevnih kombinacija u kojima ćete izgledati kao svetska diva! (FOTO)

Ko kaže da minić nije za vašu građu?

Moda
Autor:
Letnje oblačenje za žene sa oblinama: 6 odevnih kombinacija u kojima ćete izgledati kao svetska diva! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Zahvaljujući zanosnim oblinama svetskih lepotica poput Dženifer Lopez, Bijonse i celog klana Kardašijan, bokovi i guza su opet u modi!

Već neko vreme svetom i listama najpoželjnijih i najseksepilnijih žena sveta vladaju upravo one s prepoznatljivim oblinama. Ako svoje obline smatrate problemom prilikom kombinovanja i biranjaletnjih odevnih kombinacija, veoma grešite!

Sve što vam treba jeste da odaberete sledeće komade, koji naglašavaju sve ono najlepše na vama!

1. Haljina na preklop

S razlogom je haljina na preklop kultni komad za koji je slavna Dajana fon Firstenberg davno rekla da "svaka žena treba da je ima u ormaru". Kraća ili duža, svejedno je. Pamučna, svilena ili vunena, svejedno je. Ono što je čini posebnom i tako savršenom za žene s oblinama upravo je činjenica da se veže u struku i savršeno pada preko bokova.

2. Farmerke sa visokim strukom i sako

A post shared by NAOMI GENES (@naomigenes) on

Možda se ne čini tako, ali ženama s oblinama najbolje stoji uži kroj pantalona, a pogotovo oni visoko strukirani modeli. Farmerke cigareta kroja s visokim strukom mogu takođe da izgledaju jako elegantno na zaobljenim bokovima!

3. Mini suknja A kroja i majica s printom

A post shared by Elza Sokolovski (@elzasoko) on

Na letnjim vrućinama sve što želimo jeste da skinemo sve slojeve sa sebe i šetamo golih nogu. Jedna idealna opuštena kombinacija za devojke s oblinama svakako jeste mini suknja A kroja i jednostavna majica s printom. Kada je reč o suknjama, ove sezone modeli od teksasa su apsolutni hit, a OVDE pogledajte 10 načina kako da nosite teksas suknju ovog leta!

4. Bodi i široke pantalone

Misliš da široke pantalone nisu za obline? Pogrešno! Devojke s oblinama bi široke pantalone trebalo da nose u kombinaciji s uskom majicom, odnosno bodijem i štiklama koje će im dodati nekoliko centimetara.

5. Pensil suknja i kratak top

Ključni komad koji bi svaka dama s oblinama trebalo da ima u svom ormaru je uska suknja, takozvanog pensil kroja. Ako smo nešto naučili od Kim Kardašijan, onda je to upravo činjenica da je pensil suknja najbolja prijateljica svake žene s oblinama. Ove godine, pensil suknja nam se najlepše slaže sa kratkim topom.

6. Košulja i mini suknja s volanima

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lagana prozirna košulja i najjednostavnija crna suknjica s volanima idealna je večernja kombinacija za dame sa oblinama. Volani odlično naglašavaju obline, a prozirna košulja taman dovoljno razbija "jednostavnost" crnog minića.

(Stil.kurir.rs / Miss 7)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs