NOva knjiga otkriva

Iza suzdržanog Kamilinog lica skrivao se kontranapad: Šta je sve ljubavnica princa Čarlsa radila princezi Dajani! (FOTO)

Narod ih nije voleo. Kada je otkrivena afera princa Čarlsa i Kamile Parker Bouls, princezu Dajanu zavoleo je ceo svet

Celebrities
19:03h Autor:
Iza suzdržanog Kamilinog lica skrivao se kontranapad: Šta je sve ljubavnica princa Čarlsa radila princezi Dajani! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon što se raspao brak princa Čarlsa i princeze Dajane, navodno je voljena princeza koristila svako oružje koje je mogla da bi diskreditovala Čarlsovu ljubavnicu Kamilu Parker Bouls.

Žderačica muškaraca, živela za skupe zabave: Prljava prošlost danas uglađene Kamile Parker! (FOTO)

foto: Profimedia

Imućna domaćica višeg srednjeg sloja zavela je princa, iako ju je on zapravo voleo celog svog života. Princeza Dajana navodno je okretala medije protiv Kamile, suočila se s njom na jednom društvenom događaju i pojavila se potom na televiziji.

Sveštenik raskrinkao britansku kraljevsku porodicu: Evo šta rade iza zatvorenih vrata! (FOTO)

Kamila je sve to vreme nastojala da bude što dalje od javnosti, niko nije mogao ni da je vidi, ni da je čuje. Ipak, iza te povučenosti krila se žena koja priprema svoj kontranapad. Kamila je angažovala mladog spin doktora Marka Bolanda da uzvrati udarce. Naime, Dajana je tokom preljubničke afere svog muža, ali i tokom razvoda, imala žestoku podršku javnosti. Zato se Kamila obratila svom advokatu da ga pita šta može da se učini, a on joj je preporučio da angažuje spin doktora. Cela njegova funkcija bila je da "ispegla" Kamilin narušeni imidž u javnosti.

Ljubomoran je čak i na rođenog sina: Nova biografija otkrila najmračnije tajne princa Čarlsa! (FOTO)

foto: Profimedia

"Uvek zapamti da je Čarls imao grozno detinjstvo, i da su ga maltretirali i vršnjaci i roditelji", rekla je tada Bolandu Kamila u nastojanju da senzibilizuje javnost prema njima. Ali, u anektama su Čarls i Kamila i dalje bili brutalno omraženi, pa su kontaktirali i novinarku Peni Džunor kako bi im pomogla. U jeku tih događaja, poginula je princeza Dajana.

Skandal neviđenih razmera: Isplivali tajni snimci princeze Dajane o seksu sa Čarlsom! (FOTO)

foto: Profimedia

Tada se Kamila povukla u osamu, a Čarls je bio besan zbog statusa koji je njegova pokojna supruga dobila u javnosti, prenosi Daily Mail. Nakon osame, Kamila je odlučila da polako pokuša da osvoji naklonost nacije, a u isto vreme da dobije i njihovo odobrenje za vezu sa Čarlsom.

(Ovo je tek deo knjige "Rebel Prince: The Power, Passion and Defiance of Prince Charles" Toma Bauera.)

Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs