Do sada nepoznati detalji

Sad je našao da diže prašinu u javnosti: Princeza Dajana i slavni pevač bili više od prijatelja? (FOTO)

Prilikom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji rok pevač progovorio je o glasinama o romantičnoj vezi s princezom Dajanom

Šuška se
19:10h Autor:
Sad je našao da diže prašinu u javnosti: Princeza Dajana i slavni pevač bili više od prijatelja? (FOTO)
Foto: Profimedia

O ljubavnom životu princeze Dajane, odnosu s princom Čarlsom i Dodijem Al Fajedom znamo gotovo sve. Ali priča o posebnom odnosu s kanadskim rokerom Brajanom Adamsom do sada nije bila poznata široj javnosti.

Prilikom gostovanja u emisiji "Watch What Happens Live" Endija Koena, Brajan Adams progovorio je o odnosu s pokojnom princezom i izjavio da su bili jako dobri prijatelji. Na škakljivo pitanje da li je to bilo prijateljstvo "s povlasticama" ili ne, pevač nije hteo da odgovori, piše Daily Mail.

Princeza Dajana htela da otkaže venčanje: Ovako je saznala za najveću izdaju u životu! (VIDEO)

foto: AP / Chris Young

"Mnogo je glasina da ste ti i princeza Dajana bili jednom u romantičnoj vezi. Njen batler je rekao da ste, skrivajući se, ulazili u Kensingtonsku palatu. Kako biste opisali tu vašu vezu?" upitao je Koen Adamsa.

"Veliki prijatelji. Nisam se nikad šunjao, samo bih se pojavio. Ona je jednostavno bila... Ma, bili smo jako dobri prijatelji", prisetio se Adam.

Video sam kako princeza Dajana vara princa Čarlsa: Roker priznanjem uzdrmao javnost! (FOTO)

foto: Profimedia

Da li u celoj priči bilo nešto više ili ne, zna samo Brajan, ali u svakom slučaju princeza Dajana mu je ostala u najlepšem sećanju.

Iza suzdržanog Kamilinog lica skrivao se kontranapad: Šta je sve ljubavnica princa Čarlsa radila princezi Dajani! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs