Bliski od prvog dana

Slavni pevač o princezi Dajani: Htela je da spava sa mnom, znao sam da je to loša ideja! (FOTO)

Brzo smo "kliknuli" i imali smo posebnu vezu. Kad sam je nazvao da joj čestitam rođendan, priznala mi je da se razvodi, navodi pevač u intervjuu koji su tek nedavno ugledali svetlost dana

Šuška se
13:38h Autor:
Slavni pevač o princezi Dajani: Htela je da spava sa mnom, znao sam da je to loša ideja! (FOTO)
Foto: Profimedia

U novoj biografiji pokojnog Džordža Majkla objavljeni su njegovi intervjui koje javnost do sada nije imala prilike da vidi. U njima pevač opisuje svoj odnos s princezom Dajanom, koju je upoznao 1993. godine na koncertu za borbu protiv AIDS-a. Brzo su postali prijatelji te su se često družili i čuli telefonom. Dajana mu se poveravala oko svog propalog braka s princom Čarlsom, a čini se da je ona od pevača htela i više od prijateljstva.

"Brzo smo "kliknuli" i imali smo posebnu vezu. Kad sam je nazvao da joj čestitam rođendan, priznala mi je da se razvodi. Rekla je da mora da pobegne što dalje od kraljevske porodice koja nije baš puna ljubavi prema njoj", rekao je Džordž Majkl. Tvrdio je i da nije bilo nikakve sumnje da je htela da budu ljubavnici.

Princ Hari otkrio: Ovo je jedina stvar koju nije oprostio majci Dajani! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bila je poput mnogih žena koje sam privlačio. Vide u meni nešto nepreteće. Neke stvari su se dogodile koje su pokazale da je jako privlačim. To uopšte nije bilo upitno. Nikad nismo spavali zajedno jer sam znao da bi to bila katastrofalna ideja", rekao je Džordž. Zbog svega toga on njoj nije hteo da se često javlja, ali zato je ona njega stalno zvala i htela da se vide.

Džordž je bio homoseksualac i u to vreme bio s brazilskim modelom Anselmom Felepom, koji je preminuo od komplikacija uzrokovanih AIDS-om 1993. godine.

Džordž Majkl preminuo je na Božić 2016. godine, a biografija autora Dejvida Nolana izlazi uskoro u Velikoj Britaniji.

Donald Tramp nije uspeo da osvoji Dajanu: Osvetio joj se na veoma ružan način! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs