ko bi rekao

Bliska je sa Kejt, ali od ove članice kraljevske porodice najviše voli da dobija savete: Neočekivano prijateljstvo Megan Markl! (FOTO)

U kratkom periodu morala je da se odrekne svoje dosadašnje karijere i načina života, a svojim savetima joj je najviše pomogla ova vojvotkinja

Celebrities
16:44h Autor:
Bliska je sa Kejt, ali od ove članice kraljevske porodice najviše voli da dobija savete: Neočekivano prijateljstvo Megan Markl! (FOTO)
Foto: AP / Paul Grover

Megan Markl (36) za dva meseca postaće članica britanske kraljevske porodice, a u kratkom periodu morala je da se odrekne svoje dosadašnje karijere i načina života. Kroz proces prihvatanja brojnih krutih pravila monarhije navodno je vodi vojvotkinja Kamila Parker (70). Supruga princa Čarlsa (69) dosta vremena provodi s bivšom glumicom, pa joj daje savete o tome kako da se nosi s novim načinom života.

Neobičan detalj na Kejt Midlton i Megan Markl: Propust koji se do sada nije dešavao! (FOTO)

foto: AP / Paul Grover

Izvori kažu da Megan često ide na ručak u Klarens Haus kod Kamile i da joj se divi jer je izdržala pritisak javnosti kad se saznalo da je u vezi sa Čarlsom.

Kamila Parker o braku sa Čarlsom: Bilo je užasno, nisam mogla da izađem iz kuće! (FOTO)

foto: AP / Kirsty Wigglesworth

Kamila je isto učinila za Kejt Midlton (35) kad se udavala za princa Vilijama (35), s kojom je Megan u dobrim odnosima, ali s Kamilom se više povezala u prvih nekoliko meseci.

Niko i ništa princu Hariju, a imaće počasno mesto na venčanju: Za sve je kriva Kamila Parker! (FOTO)

foto: Profimedia

Amerikanka će se udati za princa Harija 19. maja, a na listi gostiju naći će se i njena prijateljica glumica Prijanka Čopra i teniserka Serena Vilijams.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs