ZABRANJENA ROMANSA

Nekadašnji ljubavnik princeze Dajane preminuo nakon teške bolesti: Upoznala ga preko Čarlsa, želela da pobegne s njim u Italiju! (FOTO)

Iako nijedno od njih to nije javno priznalo, princeza Dajana i trgovac umetninama Oliver Haore bili su ljubavnici tokom devedesetih.

Vip priča
11:58h Autor:
Nekadašnji ljubavnik princeze Dajane preminuo nakon teške bolesti: Upoznala ga preko Čarlsa, želela da pobegne s njim u Italiju! (FOTO)
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

Inače nekad bliski Čarlsov prijatelj, Oliver je preminuo u Francuskoj od raka sa 73 godine.

Hoare i pokojna princeza Dajana morali su da se kriju jer on nikad nije planirao da ostavi svoju suprugu, naslednicu naftaškog poslovnog carstva, Dajanu de Valdner, s kojom je imao troje dece.

Dajana i Oliver upoznali su se preko Čarlsa, a ona se toliko zaljubila u njega da je priznala svojoj prijateljici lejdi Bovker da "sanja o tome da pobegnu zajedno i žive srećno u Italiji".

Jednom ga je prošvercovala u svom autu u Kensingtonsku palatu, a navodno su ga polugolog pronašli u vrtu jer je pokušavao da pobegne usred noći kad se upalio alarm za požar.

Navodno je Dajana bila slomljena kad ju je ostavio 1994. godine pa ga je opsesivno zvala, zbog čega je on zvao policiju. Ali, zbog publiciteta nije hteo da prijavi princezu.

Hoare je bio jedan od najvećih svetskih stručnjaka za islamsku umetnost, radio je u Londonu većinu životnog veka, a poslednje godine života proveo je u Francuskoj.

Otkrivene poslednje reči koje je princeza Dajana čula od svoje majke: Proganjale su je do kraja života!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs