Danas javno uživaju u braku

Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO)

Veza Kamile Parker s Čarlsom, koja se protezala kroz duge četiri decenije, nije bila samo burna ljubavna afera
Vip priča
20:58h Autor:
Ključni trenutak u životu princa Čarlsa: Od samog početka nije krio koliko ga privlači! (FOTO)
Foto: Reuters / Clodagh Kilcoyne

Iako tokom godina nije imala baš lepu reputaciju i često je proglašavana, što je na kraju i bila, "trećom osobom" u braku princeze Dajane i princa Čarlsa, Kamila Parker Bouls danas je vojvotkinja od Kornvola i napokon je dobila dugoželjeno priznanje u kraljevskoj porodici.

Njena veza s Čarlsom, koja se protezala kroz duge četiri decenije, nije bila samo burna ljubavna afera. Njih dvoje danas su u srećnom braku i napokon javno uživaju u svojoj ljubavi. A ovako je njihova priča izgledala od samog početka do danas.

Žderačica muškaraca, živela za skupe zabave: Prljava prošlost danas uglađene Kamile Parker! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1970.

Princ Čarls i Kamila upoznali su se na polo utakmici u Vindzoru. Od samog početka nisu mogli da prikriju međusobne simpatije i privlačnost, pa su ubrzo nakon tog susreta dogovorili i prvi izlazak. U vezi su bili godinu dana, kada je Čarls otišao u Kraljevsku mornaricu.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1973.

U julu 1973. godine Kamila se udala za Endrjua Parkera Boulsa, uticajnog oficira u britanskoj vojsci, koji je pre nje bio u vezi s princezom Anom, mlađom sestrom princa Čarlsa. Bivša Kamilina školska drugarica medijima je otkrila da je ona bila u potrazi za bogatim suprugom i to joj je bio prioritet.

"Kamila je želela da se zabavlja, ali i bogato uda", rekla je.

1977.

Princ Čarls i službeno upoznaje 16-godišnju lejdi Dajanu Spenser u vreme dok se viđao s njenom starijom sestrom, lejdi Sarom Mekorkodejl. Nakon što je raskinuo vezu sa Sarom, 1980. je započeo vezu s Dajanom. Prema izjavama Endrjua Mortona, koji je napisao Dajaninu biografiju, dve sestre ostale su bliske uprkos tome što su obe bile u vezi s istim muškarcem. Sara je navodno rekla: "Ja sam ih upoznala. Ja sam poput Kupidona."

Princ Čarls ronio suze noć pre glamuroznog venčanja: Za sve je kriv jedan čovek! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1981.

6. februara 1981. Čarls je zaprosio Dajanu, a veridba je najavljene za 24. februar. Tog leta, 29. jula, u katedrali Svetog Pavla, održano je njihovo venčanje iz bajke, a po saznanjima ABC-ova dokumentarca "Last 100 Days of Diana", Kamila je bila prisutna na njihovom venčanju, uprkos Dajaninoj želji da se to ne dogodi.

1986.

Iako su oboje bili u braku, Čarlsa i Kamilu to nije sprečilo da nastave svoju vanbračnu avanturu, a zanimljivo je da Kamila nije prva u svojoj porodici koja se zatekla u aferi s članom kraljevske porodice. Navodno je i njena voljena prabaka, Alis Kepel, bila poznata kao ljubavnica Čarlsovog čukundede Edvarda VII.

Princeza Dajana napravila propust na svom venčanju: Ovo joj je donelo nesreću u braku! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1989.

Prema snimcima intervjua koji je princeza Dajana dala Endrjuu Mortonu, da se zaključiti da se Dajana suprostavila Kamili na jednoj zabavi i da joj je rekla: "Kamila, ja bih zaista volela da znam šta se to tačno događa između tebe i Čarlsa. Znaš, nisam baš od juče." Kamila je navodno odgovorila: "Dobila si sve što si ikada htela. Imaš sve muškarce sveta koji su zaljubljeni u tebe i imaš dvojicu prekrasnih sinova. Št još želiš?" Dajana joj je odgovorila: "Svog supruga."

1992.

U novembru 1992. novinari su se dokopali privatnih snimaka intimnih telefonskih razgovora Čarlsa i Kamile, koji su samo potvrdili međusobnu privlačnost i naklonost. Mesec dana kasnije najavljen je razlaz Dajane i Čarlsa.

Drogirali je da ne bi bila svesna šta se dešava: Potresni detalji medenog meseca princeze Dajane!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1994.

Dve godine nakon razlaza, Čarls u intervjuu na nacionalnoj televiziji javno priznaje svoju prevaru i otkiva da mu je Kamila ljubavnica. Ali, isto tako, rekao je da je svojoj supruzi bio veran sve dok "nije postalo kristalno jasno da njihov brak nema budućnosti".

1995.

Kamila i njen suprug Endrju i službeno potpisuju razvod. Do tog trenutka njih dvoje su već dve godine živeli razdvojeno. Dajana u intervjuu za Bi-Bi-Si priznaje da je imala aferu s igračem pola Džejmsom Hjuitom, koji ju je podučavao jahanju, ali i otkriva sve o ljubavnoj aferi svog supruga i Kamile. U intervjuu Martinu Baširu, Dajana je priznala: "Bilo nas je troje u braku, pa je bila gužva." Kako bi dobio ekskluzivni intervju, Bašir je pristao da sve odradi u tajnosti, kako se to ne bi saznalo u Bakingemskoj palati.

Ljubavnik princeze Dajane otkrio dugo čuvanu tajnu: Evo ko je pravi otac princa Harija! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1997.

Princeza Dajana poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Parizu, a njenu sahranu su pratili milioni gledalaca. Što se tiče Kamile, ona je polako napredovala kao nova odabranica princa Čarlsa.

1998.

Godinu dana nakon Dajanine smrti, Čarls je i službeno svoje sinove upoznao s Kamilom. Zbog smrti bivše supruge, Čarls i Kamila su odlučili da drže svoju vezu daleko od očiju javnosti.

1999.

Prvo zajedničko službeno pojavljivanje Čarlsa i Kamile bilo je na 50. rođendanu njene sestre u hotelu Ric u Londonu. Iako su tamo stigli odvojeno, sa zabave su otišli zajedno. Više od 200 fotografa, novinara, turista, obožavalaca slilo se ispred hotela kako bi ovekovečili novopečeni par.

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2000.

Iako je Kamila uspela da stvori odnos sa Čarlsovim sinovima, još uvek joj je ostao najteži zadatak - da službeno upozna kraljicu Elizabetu II. Ne želeći da prizna njihovu vezu, kraljica je čak odbila pozivnicu za sinovljev 50. rođendan ako se i Kamila tamo pojavi. Ali u leto 2000. kraljica je odlučila da se pojavi na jednoj zabavi, za koju je znala da će i Kamila biti tamo.

2001.

Čarls i Kamila prvi put su se poljubili u javnosti na događaju koje je organizovalo Društvo za osteoporozu.

2003.

Kamila se i službeno preselila u Klarens Haus, rezidenciju princa Čarlsa.

Kraljevska porodica obmanjivala narod: Fotografije Čarlsa i Dajane krile veliku tajnu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2005.

Čarls i Kamila u februaru 2005. najavili su svoju veridbu, što je dočekano pomalo na nož. Dva meseca kasnije, par se venčao na civilnoj ceremoniji. Kum im je bio princ Vilijam, a na venčanju je bio i Kamilin bivši suprug sa svojom novom suprugom. Ipak, kraljica i princ Filip se nisu pojavili na ceremoniji.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2007.

Kamila je odlučila da se ne pojavi na desetoj godišnjici smrti princeze Dajane. Iako je prvo mislila da dođe, bilo ju je strah reakcije javnosti, zato je poslala službeno saopštenje: "Iako sam želela da budem na komemoraciji, i da budem svima podrška, mislim da bi moj dolazak uneo nemir i bacio sasvim drugačiji fokus i svetlo na moj odnos s Dajanom. Zahvalna sam svom suprugu, kao i prinčevima Vilijamu i Hariju što su shvatili razlog mog nedolaska."

2011.

Kamila je dospela na naslovnice svih novina, nakon što se, uoči venčanja princa Vilijama, pojavila s Kejt Midlton, njenom sestrom Pipom i svojom ćerkom Laurom Lopez na zajedničkom ručku, dajući majčinske savete budućoj supruzi svog posinka. Dva meseca kasnije, Vilijam i Kejt su se venčali, a Kamila je bila zvanica, pratnja princa Čarlsa.

Kejt Midlton kuje zaveru protiv budućeg kralja Čarlsa: Haos u najpoznatijoj monarhiji!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2012.

Iako će princeza Dajana uvek biti omiljena britanska princeza, javnost je počela da menja mišljenje o Kamili, a čak je i sama kraljica počela da je prihvata. To je potvrđeno nakon što joj je dala kraljevsku počast, prozvavši je Damom velikog krsta kraljevskog viktorijanskog reda. Tokom leta, upravo je Kamila bila pratnja kraljici u kočiji tokom jednog kraljičinog jubileja.

2015.

Kamila i Čarle su proslavili deset godina braka, a u njihovu čast, Klarens Haus je objavio fotografije para iz Škotske, gde su bili na medenom mesecu. Nekoliko meseci kasnije, Kamila se pridružila celoj kraljevskoj porodici na čuvenom balkonu Bakingemske palate.

2017.

Kamila i dalje prati Čarlsa u svim njegovim javnim pojavljivanjima.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs