Ponosna na to

Iskrena ispovesti Kortni Koks: Bila sam nevina do 21. godine, a onda mi je mama rekla da je vreme! (FOTO)

Kad je mama shvatila da je u ozbiljnoj vezi s jednim dečkom, dala joj je do znanja da je vreme za nešto više

Vip priča
Autor:
Iskrena ispovesti Kortni Koks: Bila sam nevina do 21. godine, a onda mi je mama rekla da je vreme! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Kortni Koks, koju najviše pamtimo po ulozi Monike u kultnoj seriji "Prijatelji", nevinost je čuvala do svoje 21 godine, a onda joj je majka rekla da je vreme da spava sa svojim dečkom

Gostujući u emisiji The Late Late Show Džejmsa Kordena, Koks je rekla kako je bila dosta "nazadna" po pitanju seksa, jer mama nije baš pričala s njom o toj temi.

"Mama mi nije govorila o jednoj stvari o kojoj sam trebala nešto da znam. Ne bih to možda trebala sad da kažem, ali hoću. Bila sam devica do 21. godine", otkrila je Koks Kordenu i dodala kako misli da može da bude ponosna na to.

Kad je mama shvatila da je u ozbiljnoj vezi s jednim dečkom, dala joj je do znanja da je vreme za nešto više.

Najbolje prijateljice: Dženifer Aniston i Kortni Koks zapalile crveni tepih! (FOTO)

foto: Profimedia

"Sećam se da sam dugo izlazila s tipom, pa moja mama pomislila kako ću s njim biti neko vreme", priseća se Koks kojoj je majka tada poslala donje rublje da pokuša da bude ženstvenija.

"Zvalo se Olga, i kunem se da je čipka bila široka oko desetak centimetara, a tu je još bio i pamučni deo. Ali bilo je puno bolje od onog koje sam do tada nosila, jer sam stvarno bila neupućena kad je prvi put došlo do toga", priznala je Koks i dodala da je donje rublje koje joj je mama dala ipak bilo prilično moderno i atraktivno za ono vreme.

Danas 54-godišnja glumica je u vezi s muzičarem Džonijem Mekdaidom iz benda "Snow Patrol". Počeli su da izlaze 2013. godine i bili su vereni, ali je ljubav pukla 2015. godine.

Kortni Koks upozorava Dženifer Aniston: Ne vraćaj se Bredu! (FOTO)

Prošlo je nekoliko meseci pre nego se ponovno rasplamsala, a iako danas imaju vezu na daljinu, jer ona živi u Los Anđelesu dok je on u Engleskoj, zvezda "Prijatelja" tvrdi da stvari funkcionišu bolje nego ikad pre.

Glumica (52) očajna: Pokušala sam da zaledim godine, operacije su me uništile! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs