Nerazdvojne

Najbolje prijateljice: Dženifer Aniston i Kortni Koks zapalile crveni tepih! (FOTO)

Ovaj nerazdvojni dvojac koji je 1994. godine spojio kultni sitkom 'Prijatelji'

Star look
Autor:
Najbolje prijateljice: Dženifer Aniston i Kortni Koks zapalile crveni tepih! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekadašnje koleginice u hit seriji 'Prijatelji', a danas bliske prijateljice Dženifer Aniston i Kortni Koks svojom pojavom uveličale su zabavu modne kuće Šanel održanu u Malibuu.

Glamurozna večera u organizaciji luksuzne francuske kuće uspela je da privuče brojne holivudske zvezde, a listi poznatih na događaju pridružile su se slavne prijateljice Dženifer Aniston i Kortni Koks.

Dženifer Aniston (49) zasenila sve: Ovime je dokazala da lepota nije u novcu! (FOTO)

foto: Profimedia

Ovaj nerazdvojni dvojac koji je 1994. godine spojio kultni sitkom 'Prijatelji', poput mnogobrojnih zvanica, u skladu sa prilikom, zablistao je u odevnim kombinacijama s potpisom Šanela.

Holivudska miljenica Dženifer Aniston na glamuroznoj zabavi odlučila je da impresionira okupljenu masu i javnost u crnom od glave do pete, s fokusom na crnom kompletu pantalona i blejzera ukrašenih satenskim dugmićima.

Kao velika ljubiteljka modne klasike, Dženifer je navedeni komplet upotpunila majicom na bretele i satenskim stileto cipelama, dok se po pitanju dodataka odlučila za pismo-torbu ukrašenu resicama i logom Šanela kao i kombinaciju zlatnih ogrlica s priveskom krila i katanca.

Pravo prijateljstvo: Kortni stala u odbranu svoje najbolje drugarice (FOTO)

foto: Profimedia

Ništa manje elegantno izdanje nije imala Kortni Koks te se na zabavi pojavila u crno-beloj kombinaciji od satena. Pantlone visokog struka i širih nogavica nosila je uz belu bluzu s crnom trakom na okovratniku, a detalji u znaku ogrlice sa priveskom srca i Šanelove torbe od tvida s metalnim kaišem poslužili su za stilizovanje elegantne kombinacije.

Zajednički izlazak Dženifer i Kortni usledio je nakon što je u javnosti odjeknula vest da će Dženifer biti kuma na skorom venčanju Kortni sa gitaristom benda Snow Patrol, Džonijem Mekdejdom.

'Kortni ne bi želela da stane pred oltar bez Dženifer pored nje. Njih veže veliko i jako prijateljstvo', izjavio je britanskom tabloidu Miror izvor blizak glumicama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs