KADA ĆE SE POJAVITI?

Misterija se nastavlja: Melanija se i dalje ne pojavljuje u javnosti, niko nema uverljivo objašnjenje! (FOTO)

Skoro je mesec dana prošlo od poslednjeg pojavljivanja aktuelne prve dame Amerike, pre nego što je, sasvim iznenada i nenajavljeno, završila na operaciji bubrega. Budući da se do sada tek oglasila putem svog zvaničnog Tviter profila, javnost je itekako zabrinuta oko svega što se događa, a mnogo više informacija ne dobijaju ni od samog predsednika, njenog supruga Donalda Trampa

Vip priča
Autor:
Misterija se nastavlja: Melanija se i dalje ne pojavljuje u javnosti, niko nema uverljivo objašnjenje! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Kada pitaju Donalda Trampa o zdravlju njegove supruge Melanije Tramp, pa postave pitanja zašto se ne pojavljuje u javnosti, on jednostavno odgovara da je "sve u najboljem redu" i da ona budno sve prati iza zavesa u Beloj kući.

Ali, sada to više nije ni malo smešno niti simpatično. Njena predstavnica za javnost tvrdi da je pitanje dana kada će pojaviti u javnosti, iako je sada otkazala čak dva službena putovanja, na kojima je trebala da bude pratnja Trampu. Reč je o sastanku G7 u Kvebeku kao i Severnokorejskom samitu u Singapuru.

Donald Tramp se pošteno osramotio: Nije znao ni ime svoje supruge! (FOTO)

foto: Profimedia

Zašto je to tako, niko nije dodatno objasnio, ali njena predstavnica za javnost Stefani Grišam za CNN je rekla da bi se danas, u ponedeljak 4. juna, Melanija mogla da pojavi na događaju unutar Bele kuće, gde se organizuje večera u čast porodici vojnika, ali, naravno, pristup medijima neće biti dozvoljen.

Naravno, društvene mreže preplavili su GIF-ovi, ali i razne šale i pošalice na račun Melanije Tramp - od haštaga #WheresMelania, odnosno "gde je Melanija", preko montaža flaša mleka s njenom fotografijom da je nestala, kakve se koriste kada zaista ljudi nestanu, pa do spekulacija kako je sam Tramp preuzeo njen Tviter i stavlja objave umesto nje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs